مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: شرکت ما موفق به تولید دستگاه پرتونگار برای درمان انواع سرطان‌ها شده است که مشخصات آن کاملا مطابق با تکنولوژی‌ روز دنیاست.

نوید موسوی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: درمان انواع مختلف بیماری سرطان  یکی از دغدغه‌های اصلی بشر است. برای درمان این بیماری راه‌های مختلفی پیدا شده که مهمترین آن‌ها اشعه پرتو‌های پرانرژی الکترومغناطیسی است که  بهترین روش در این دسته بندی، استفاده از شتابدهنده‌های خطی است.

او افزود: بنا به گزارش منتشر شده از بنیاد بهداشت و مشاوره جهانی، تا سال ۲۰۳۰ ممکن است ۲۰ میلیون مورد جدید سرطان در هر سال تشخیص داده شود و ۱۳ میلیون مرگ و میر اتفاق بیفتد.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: از مهمترین روش‌های درمان سرطان می‌توان به جراحی، شیمی درمانی، هورمون درمانی و پرتودرمانی اشاره کرد اما روش پرتو درمانی از همه روش‌ها پیشی گرفته است. پرتو درمانی قابلیت درمان اکثر تومور‌های سرطانی (solid tumor)، از جمله تومور‌های بزرگ یا کوچک و حساس مثل تومور مغزی یا تومور مجاور نخاع را دارد.

او گفت: رادیوتراپی عبارت است از استفاده از اشعه مخصوص برای درمان تومور‌های سرطانی، از بین بردن سلول‌های سرطانی و جلوگیری از رشد آنها. در واقع رادیوتراپی یا به طور مستقل یا بعد از انجام عمل جراحی سرطان و یا  بعد از شیمی درمانی به عنوان مکمل بر روی بیمار انجام می‌شود.

موسوی بیان کرد: شرکت ما موفق به تولید دستگاه پرتونگار برای درمان انواع سرطان‌ها شده است که مشخصات آن کاملا مطابق با تکنولوژی‌ و امکانات به روز دنیاست.

این فعال فناور بیان کرد: این دستگاه، جزو پیشرفته‌ترین تجهیزات پزشکی است که تنها چهار کشور از جمله آمریکا، سوئد و اخیراً چین آن را تولید می‌کنند. ما نیز موفق به بومی سازی این دستگاه شدیم.

او با بیان اینکه این دستگاه در مراکز رادیوتراپی درمان سرطان جهت پرتودرمانی تومور‌های سرطان به کار می‌رود، افزود: کشور‌های منطقه و دیگر کشور‌ها نیاز بسیار زیادی به این دستگاه دارند اما به دلیل قیمت بالای آن، قادر به تهیه این محصول نیستند.

موسوی ادامه داد: در حال مذاکره برای نهایی شدن فروش و صادرات این محصول هستیم؛ با صادرات این دستگاه، ارز آوری خوبی خواهیم داشت.

او تاکید کرد: این محصول به دلیل فناوری پیشرفته‌ای که دارد، از گران‌ترین تجهیزات پزشکی است. با بومی سازی این دستگاه علاوه بر تامین نیاز کشور، هزینه‌های خرید دستگاه را تا حدود یک سوم کاهش خواهیم داد. 


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سجاد گلدی زاده
۰۷:۱۲ ۳۰ فروردين ۱۴۰۱
سلام جون مادرت بخون مطلب پایینو
اقا تورو خدا اگر کسی میدونه کجا این دستگاه سرطان وجود داره بهم بگه یک بنده خدایی خیلی جووونه تمام زندگی این خونواده به دست این میچرخه اگر خدایی نکرده باسش اتفاق بیفته مادر پیر و افتادش داخل خونه نمیتونه دیگه کاری کنه دو تا بچه کوچیک ۲ ساله داره که مادرشون با خونوادش تو تصادف کشته شدن الانم تو شهر غریبین
تورو خدا اگر کسی میدونه کدوم بیمارستان این روش جدید درمان سرطانو که تو سال ۱۴۰۱ تو اخبار هم گفتن به من بگه خدا خیرتون بده تورو خدا
۰۹۲۱۲۹۴۲۲۱۰ اینم شمارمه ممنون