به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورش رنگین کمان را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
گوشت مرغ پخته و خلال شده
۲/۱ و ۱ پیمانه
کرفس خلال شده
۱ پیمانه
هویج خلال شده
۲/۱ پیمانه
فلفل دلمه خلال شده
۲/۱ پیمانه
قارچ ورقه شده ۱ پیمانه
ذرت پخته شده ۲/۱ پیمانه
پیاز سرخ شده ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده ۲/۱ پیمانه
کره ۱ قاشق غذا خوری
سویا سس مقداری
طرز تهیه:
روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد، گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمهای را کمی تفت داده، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همهی مواد پخته شد، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.
این غذا فقط باتفت دادن پخته میشود.
از گوشت فرمز یا ماهی یا میگو نیز میتوان استفاده کرد، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/