مسئول کارت‌های اعتباری سهام عدالت گفت: رقم تسهیلات سهام عدالت برای هر سهامدار متفاوت است، اما مبنای آن بر اساس سهام قابل معامله است.

سمیه محمدی مسئول کارت‌های اعتباری سهام عدالت در گفت و گو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این پرسش که برای تسهیلات سهام عدالت تاکنون چه میزان در خواست وجود داشته است؟ اظهار کرد: از هفته آخر اسفند ماه سال ۹۹ در خواست‌هایی که در سپرده گذاری مرکزی برای فرآیند دریافت این تسهیلات ثبت شده است، بیش از ۱۰۰ هزار درخواست بوده است.

این مسئول در پاسخ به این سوال که کدام بانک‌ها این تسهیلات را پرداخت می‌کنند؟ بیان کرد: در حال حاضر این تسهیلات توسط بانک ملی و تجارت پرداخت می‌شود.


  • بیشتر بخوانید

 شیوه ارزش گذاری و تقسیم سود سهام عدالت/ انواع مختلف سهام عدالت را بشناسید


محمدی در پاسخ به این پرسش که آیا پایانه‌های دیگری برای پرداخت به این فرآیند اضافه می‌شوند؟ گفت: تاکنون با ۱۲ بانک غیر از بانک ملی و تجارت تفاهم نامه همکاری امضا کرده‌ایم و این بانک‌ها در حال پیاده سازی پلتفرم‌های مربوطه خود هستند و به زودی به جامعه هدف تعداد بانک بیشتری افزوده می‌شود.

تسهیلات سهام عدالت چقدر است؟

او در پاسخ به این سوال که رقم تسهیلات سهام عدالت چه میزان است؟ اظهار کرد: رقم این تسهیلات برای هر سهامدار متفاوت است، اما مبنای آن بر اساس سهام قابل معامله است؛ که با توجه به این ۶۰ درصد سهام عدالت تا کنون قابل معامله است؛ از این ۶۰ درصد ۵۰ درصد آن را سهامداران می‌توانند کارت اعتباری دریافت کنند.

محمدی در ادامه درباره بازپرداخت بدون سود این تسهیلات گفت: در بانک ملی باز پرداخت این تسهیلات به دو شکل کوتاه مدت و بلند مدت است، که در روش کوتاه مدت، دوره یک ماهه است و سودی به آن تعلق نمی‌گیرد و اگر شخصی بخواهد به صورت بلند مدت این تسهیلات را دریافت کند؛ اقساط آن به صورت انتخابی، با بازه زمانی سه ساله و با بهره سالانه ۱۸ درصد است.

او در پاسخ به این پرسش که آیا این تسهیلات به افرادی که بخشی از سهام خود را فروخته‌اند هم تعلق می‌گیرد؟ بیان کرد: سهامدارانی که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند حتی اگر یک سهم از سبد سهام عدالت خود را به فروش رسانده باشند، نمی‌توانند این تسهیلات را دریافت کنند. سهامدارانی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده‌اند نیز باید حداقل‌های مورد نیاز بانک را داشته باشند، زیرا هر بانک شرایط خاص خودش را دارد.

این مقام مسئول در ادامه افزود: نکته‌ای که مهم است و می‌توان به آن اشاره کرد؛ این موضوع است که افراد فاقد کارت ملی هوشمند که برای کارت ملی در خواست داده‌اند، می‌توانند کد رهگیری برگه در خواست کارت ملی هوشمند خود را برای دریافت تسهیلات به بانک ارائه دهند.

محمدی در پایان بیان کرد: افراد برای مشاهده وضعیت سهام عدالت خود می‌توانند به سامانه یکپارچه ذی‌نفعان بازار سرمایه مراجعه کنند در صورتی که روش مستقیم را برگزیده باشند در بخش سهام عدالت قابل مشاهده است و در حالتی هم که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده باشند در بخش دارا می‌توانند نماد‌های سرمایه گذاری استانی را مشاهده کنند تا از آخرین وضیعت دارایی شان مطلع شوند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.