به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کاناپ نخودفرنگی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نخودفرنگی: یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
آرد: یک و یک دوم ق س
بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه کاناپ نخودفرنگی:
نخود فرنگیها را در آب بپزید تا نرم شوند. تخم مرغ، آرد، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
نخودفرنگی پخته را اضافه و مخلوط کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گلولههایی به اندازه قاشق سوپ خوری از مواد جدا کرده و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا پخته، طلایی و برشته شوند. در صورت تمایل روی آنها را با ماهی سالمون دودی یا ژامبون تزیین و سرو کنید.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/