رئیس بیمارستان شهدای لردگان گفت: در سفر دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت و درمان به شهرستان لردگان و طی بازدید به عمل آمده مشکلات این بیمارستان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مریم بابائیان رئیس بیمارستان شهدای لردگان اظهار داشت: در سفر دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت و درمان به شهرستان لردگان و طی بازدید به عمل آمده از سوی وی و همراهانش از بخش‌های آی سی یو کرونا، سی سی یو، جراحی زنان، اورژانس، اتاق عمل و ساختمان درحال احداث ام ار ای، ضمن ارائه گزارش عملکرد این مرکز، مشکلات آن مورد بررسی قرار گرفت.

او افزود: در ابتدای نشستی که با حضور نماینده مردم شهرستان‌های لردگان و خانمیرزا در مجلس شورای اسلامی، ریاست و معاونین درمان و توسعه و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد ضمن تشریح روند ارائه خدمات به بیماران بویژه بیماران مثبت کرونایی، به طرح‌ها و برنامه‌های آینده و در دست اقدام در این بیمارستان و برخی کمبود‌ها و نارسایی‌ها اشاره شد.


بیشتر بخوانید


بابائیان، ساخت بخش‌های جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU) و مراقبت‌های ویژه بزرگسالان (ICU)، فعال شدن واحد آندوسکوپی، فعال شدن واحد فیزیوتراپی بیماران در بیمارستان، افزایش تعداد اتاق عمل‌های بیمارستان از ۴ به ۸ اتاق، تکمیل ساختمان کلینیک تخصصی درمحوطه بیمارستان، تکمیل فرایند نظام ارجاع بیماران به صورت هوشمند و محوطه سازی و ایجاد فضای سبز در زمین جلوی طرح توسعه بیمارستان را از جمله مهمترین برنامه‌های آینده و در دست اقدام این مرکز درمانی برشمرد.

او ادامه داد: مجهز نمودن بیمارستان به دستگاه‌های MRI، و CT اسکن ۱۶ اسلایس، اصلاح فضای تریاژ و پذیرش بیمار در اورژانس بیمارستان، تجاری سازی ضلع جنوبی بیمارستان، تکمیل ساختمان پانسیون پزشکان، خرید و نوسازی دستگاه‌های همودیالیز بیمارستان و ایجاد پایگاه انتقال خون و راه اندازی دانشکده پرستاری از دیگر برنامه‌هایی است که در این بیمارستان در حال پیگیری است.

بابائیان، از عمده‌ترین کمبود و نارسایی‌های این مرکز درمانی نیز به کمبود پزشک متخصص و پزشک عمومی و فرسوده بودن آمبولانس‌های بیمارستان اشاره داشت.

او افزود: تاخیر در روند پرداخت‌های کارمندان و پزشکان بیمارستان، فرسوده بودن دستگاه‌های همودیالیز بیمارستان، کمبود نیروی پرستاری و نیروی واحد‌های پاراکلینیک با توجه به حجم بالای مراجعین، فرسوده بودن تاسیسات زیربنایی بیمارستان بارتوجه به گذشت ۲۰ سال از زمان راه اندازی از دیگر مشکلاتی است که باید در جهت رفع آن در بیمارستان شهداء لردگان اقدام کرد.

بابائیان، تعداد بالای پرسنل شرکتی بیمارستان (خدماتی ودرمانی)، کمبود تجهیزات پزشکی از جمله ماشین بیهوشی، مانیتورینگ، پمپ سرم دی سی شوک، انکوباتور، فتال مانیتورینگ، الکتروکاردیوگرام، سونیکیت، تخت اتاق عمل، تشک مواج را از دیگر کمبود‌های و مشکلات بیمارستان شهداء لردگان برشمرد.

او ادامه داد: بیمارستان شهدای لردگان از سال ۱۳۷۷ راه اندازی و فاز توسعه‌ای آن در سال ۹۷ افتتاح شد، این مرکز درمانی در حال حاضر با ۶۰۴ نیرو شامل ۴۰ پزشک متخصص و ۱۲ پزشک عمومی، ۱۳ بخش بستری و ۳ واحد پاراکلینیک ماهانه به ۷ هزار بیمار در بخش اورژانس، بیش از دو هزار بیمار در بخش‌های بستری ارائه خدمت می‌کند.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.