مهناز همتی گفت: طی بررسی های انجام شده، آرد استفاده شده در تمامی نانوایی های شهر ایلام استاندارد است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، مهناز همتی مدیرکل استاندارد استان ایلام از آغاز گشت مشترک بازرسان استاندارد، تعزیرات و صمت از نانوایی‌های استان خبر داد.

وی هدف از اجرای طرح بازرسی از نانوایی‌های استان، بررسی تناسب آرد مصرفی با نوع نان در حال پخت، کیفیت آردهای نانوایی و وضعیت سبوس مورد مصرف در نانوایی‌ها (از نظر دارا بودن پروانه‌های بهداشتی، نوع سبوس مورد مصرف و اختلاط آن با آرد)، نمک و سایر افزودنی‌های مورد استفاده در پخت نان است.

مدیرکل استاندارد استان ایلام در خصوص روند گشت‌های مشترک گفت: طبق قوانین و مقررات سازمان ملی استاندارد، کارشناسان موظفند به صورت دوره‌ای از اصناف سطح بازار بازرسی کنند و یکی از این اصناف مربوط به نانوایی های سراسر کشور است که در همین راستا بازرسان استاندارد با همکاری سایر ارگان‌های ذیربط به صورت دوره‌ای، در قالب گشت مشترک بازدید می‌کنند.

همتی در ادامه، رعایت بهداشت، کیفیت پخت نان، کالیبره بودن ترازوهای مورد استفاده در نانوایی‌ها و استاندارد بودن دستگاه پخت نان را از دیگر شاخص‌های مورد بررسی در این بازرسی‌ها دانست.

وی در پایان با بیان اینکه در بازرسی‌ها علاوه بر موارد مذکور، وضعیت بهداشت فردی کارکنان و بهداشت محیط نانوایی‌ها نیز کنترل می‌شود، افزود: تاپایان سال از تمامی نانوایی‌های سطح شهر بازرسی و با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.