به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، علی ارجمند رئیس بیمارستان مادر در نشست خبری که در حاشیه بازدید اصحاب رسانه از بیمارستان مادر برگزار شد، گفت: این بیمارستان از اسفندماه سال ۱۳۹۴کلنگ زنی شده و در حال حاضر آماده بهره برداری است.
رئیس بیمارستان مادر با بیان اینکه هدف از احداث این بیمارستان خدمت به مردم شهرکریمه اهل بیت (ع) است، تصریح کرد: در استان قم به عنوان یک استان شاخص معنوی در کشور و به عنوان مرکزی که در چهار راه مواصلاتی کشور قرار گرفته است نیاز به مرکز درمانی تخصصی خصوصی به شدت احساس میشود.
ارجمند با عنوان اینکه در احداث بیمارستان طرح مطالعاتی انجام شد، گفت: این طرح مطالعاتی در راستای ایجاد اطمینان و آسایش برای مراجعه کنندگان صورت گرفت.
رئیس بیمارستان مادر با اشاره به اینکه سابقه مدیریت در مرکز جراحی محدود مادر موجب شد آسیب شناسی جدی صورت بگیرد و از تجربههای کسب شده در این مرکز درمانی برای احداث بیمارستان مادر استفاده شود، گفت: مراجعه کنندگان اغلب از نبود اتاق خصوصی و نبود همراه بیمار، نبود سونوگرافی تخصصی در مجموعه و ... گلایهمند بودند که تلاش شد به این مسائل در بیمارستان مادر به صورت جدی توجه شود.
ارجمند با تاکید براینکه شهر قم به عنوان یک شهر مذهبی دارای ملاحظات خاصی است، تصریح کرد: سعی شد تمام ملاحظات خاص در طراحی و کاربری این بیمارستان مورد توجه واقع شود.
رئیس بیمارستان مادر با تاکید براینکه بخش وسیعی از بیمارستان مادر به بخش زنان و زایمان اختصاص دارد، گفت: مساحت این بخش حدود ۵ هزار متر است که تمام تجهیزات مورد نیاز برای درمان بانوان در این محل انجام میشود بدون اینکه هیچ آقایی در آن محدوده تردد داشته باشد.
او با اشاره به مشکل عدم تعبیه محلی به عنوان پارکینگ در مراکز مختلف، عنوان کرد: در این مرکز حدود ۳۰۰ پارکینگ در نظر گرفته شده است که موجب سهولت رفت و آمد نیروهای اداری و خدماتی این بیمارستان و بیماران میشود.
رئیس بیمارستان مادر با تاکید براینکه بخشهای پاراکلینیک محلی برای تردد افراد بسیاری است، گفت: برای سهولت دسترسی مراجعین تلاش شد این بخش در طبقه همکف طراحی شود.
ارجمند، به محل جانمایی این بیمارستان در منطقه پردیسان اشاره و عنوان کرد: این منطقه با وجود اینکه مدتی است تبدیل به شهر شده است، اما فاقد یک مرکز درمانی تخصصی و فوق تخصصی است و حداقل ۳۰ دقیقه زمان میبرد تا یک بیمار به مرکز تخصصی داخل شهر برسد.
رئیس بیمارستان مادر گفت: اکنون منطقه پردیسان با تراکم جمعیتی حدود ۲۰۰ هزار نفر به یک مجموعه درمانی تخصصی و فوق تخصصی مجهز شده است.
او اضافه کرد: تعرفهای که برای پذیرش بیماران در این مرکز در نظر گرفته شده است تعرفه مراکز درمانی خصوصی است که توسط وزارت بهداشت و درمان اعلام شده است و عقد قرارداد را با بیمههای پایه و تکمیلی در دستور کار قرار دارد.
رئیس بیمارستان مادر ادامه داد: نمایندگان بیمه از این بیمارستان بازدید کردند و فرمهای اولیه برای عقد قرارداد امضا شده است که موجب این میشود تا همه بیماران به ویژه بیمارانی که بیمه پایه و درمانی دارند بتواند از خدمات این بیمارستان استفاده کند.
ارجمند با اشاره به اینکه در حالت استاندارد این بیمارستان قابلیت پذیرش ۲۱۸ بیمار بستری و پاسخگویی به ۲۵۰ تا ۳۰۰ مراجعه کننده را در بخشهای مختلف دارد، گفت: بخشی از این بیمارستان به توریست درمانی اختصاص دارد و طرح توسعه این بیمارستان نیز دیده شده است.
رئیس بیمارستان مادر اضافه کرد: بخشی از آزمایشگاه این بیمارستان به ناباروری و نازایی اختصاص دارد و بیمار با همسرش در سوئیتهای این بیمارستان مستقر شده و تمام اقدامات درکمتر از یک هفته انجام میشود.
او اضافه کرد: یکی از اقداماتی که در توریست درمانی به آن توجه میشود این است که لازم نیست توریست حتما از کشورهای دیگر پذیرش شود بلکه توریستها میتوانند از دیگر شهرهای کشور باشند.
ارجمند اضافه کرد: اتاق عملهای این بیمارستان به صورتی طراحی شده است که در یک اتاق عمل یک پارچه و دارای امکانات پیشرفته بیمار مورد جراحی قرار میگیرد و خانواده بیمار در فضایی خارج از اتاق عمل میتوانند پروسه جراحی را ببنند و جراح امکان ارتباط با خارج از بیمارستان و خارج از کشور به صورت ویدئو کنفرانس برای دریافت مشاوره را دارد.
او اضافه کرد: از جمله امکاناتی که این اتاق عملها دارد میتوان به تجهیزات فوق پیشرفته اشاره کرد که از آن جمله میتوان به دستگاه ونتیلاتور با قابلیت رصد کلیه وقایع قلبی عروقی بیمار اشاره کرد.
رئیس بیمارستان مادر یادآورشد: در اتاق عمل فضایی کاملا استریل و یکنواخت در طول جراحی فراهم میشود که از مشکلات انعقادی ممانعت کرده و بیمار دچار عفونت پس از عمل نمیشود.
ارجمند عنوان کرد: در بیمارستان مادر از ابتدا تا کنون بیش از هزار میلیارد تومان هزینه شده است و برای پذیرش بیماران کرونایی اتاقهای ایزوله طراحی شده است.
رئیس بیمارستان مادر یادآور شد: این بیمارستان پنج شنبه با حضور رئیس جمهور به صورت مجازی افتتاح شده و از نخستین روز تیرماه در چرخه بهره برداری قرار میگیرد.
انتهای پیام/ح