به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه پارمزان بادمجان را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
بادمجان ۱ کیلو
گوجه فرنگی ۱ کیلو
پنیر موتزارلا ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
ریحان تازه و خرد شده چند شاخه
پنیر پارمزان ۱۲۰ گرم
روغن زیتون ۵ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سرکه ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را بعد از شستن از درازا به ضخامت نیم سانت برش دهید (با پوست یا بدون پوست فرقی نمی کنه) آنها را نمک بپاشید و کنار بگذارید تا تلخی آن برود. سپس بعد از ۱ ساعت آنها را با اب سرد آبکشی کنید و با دستمال خوب خشک کنید. ماهی تابه ضخیم را خوب چرب کنید و با حرارت زیاد بادمجانها را در آن سرخ کنید (با این روش بادمجان روغن کمتری می گیرد اگر بخواهید می توانید هر جور که مایلید انها را سرخ کنید).
روغن زیتون را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و سیر را پوست کنده، ریز خرد کنید و داخل آن بریزیدو کمی تفت دهید مراقب باشید نسوزد و زیاد رنگ نگیرد. گوجهها را با شوک حرارتی پوست کنید و خرد کنید و داخل سیر بریزید بعد از چند جوش سرکه و شکر را داخل ظرف بریزید بعد از تقریبا ۱۰ دقیقه یاکمی بیشتر هنگامی که آب گوجه کشیده شد ریحان را خرد کرده و با نمک و فلفل داخل سس بریزید.
برای انتهای کار یک ظرف نسوز را چرب کنید و یک لایه بادمجان در آن بچینید روی آن چند قاشق از سس بریزید و با قاشق روی تمام بادمجانها را پوشش دهید و مقداری پنیر پارمزان روی انها بپاشیدو پنیر موتزارلا را به قطعات باریک برش دهید و روی آنها بگذارید کمی بین پنیرها فاصله دهید که هنگام آب شدن تمام قسمتها را پوشش دهد چیدن مواد را به همین ترتیب ادامه دهیدتا بادمجانها تمام شود. لایه آخر باید سس فراوانی داشته باشد؛ و روی آن هم باید پنیر پارمزان را با یک قاشق پودر نان سوخاری مخلوط کنید و روی سس بریزید و سپس به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فری که از قبل بر روی حرارت ۱۸۰ گرم کرده اید بگذارید. برای سرو بگذارید حتما ۱۵ دقیقه بیرون از فر بماند بعد آن را سرو کنید (این مدت برای گرفتن غذاست).
منبع: بیتوته
انتهای پیام/