رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت گفت: مداخلات درمانی ویژه بیماران کرونایی توسط ۱۰۵۰ مددکار اجتماعی وزارت بهداشت در حال انجام است.

سید محمد حسین جوادی رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  با اشاره به اقدامات انجام شده برای ارتقای سلامت روان مردم در دوران کرونا اظهار کرد: در حال حاضر در دوران شیوع بیماری کرونا وزارت بهداشت بر اساس دستورالعمل های درمانی کارهای خوبی در زمینه ارتقای سلامت روان مردم و به خصوص بیماران و حتی خانواده های متوفی انجام داده است.

او ادامه داد: در حال حاضر مداخلات روانی مخصوص بیماران کرونای انجام  و افرادی که نیازمند مشاوره بوده به مراکز روان شناسی و بهداشت روان ارجاع شده اند. اگر افراد نیازمند حمایت های مختلف اجتماعی باشند به مراکز درمانی در نظر گرفته شده برای تکمیل دوره درمان خود هدایت خواهند شد.

رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت بیان کرد: برخی از افراد به مراکز درمانی مراجعه نکرده و در منزل خودشان را قرنطینه کرده اند که این بیماران کرونایی نیز باید در صورت نیاز به مراکز مشاوره روانشناسی مراجعه کنند. در حال حاضر ۱۰۵۰ مددکار اجتماعی در مراکز درمانی مشغول به ارایه خدمات روانشناسی به مراجعه کنندگان هستند.

جوادی گفت: به دلیل طولانی شدن دوران شیوع بیماری کرونا در کشور این موضوع تاثیر منفی بر زندگی های افراد گذاشته به خصوص این شرایط برای گروهای آسیب پذیر تر سخت تر شده است.‌

او افزود: امروزه سبک زندگی مردم با شیوع بیماری کرونا تغییر پیدا کرده است و با طولانی تر شدن اعمال محدودیت ها فشار روانی بر مردم وارد خواهد شد؛ افرادی که نگاه عمیقی به مسایل دارند تحمل شان بیشتر از سایر مردم است.


بیشتر بخوانید:

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.