به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ارم نیوز؛ پدر و پسری اندونزیایی قصد دارند با استفاده از پای مرغ کفشهایی را تولید و این صنعت را دگرگون کنند. نورمن واریکا رمضانی، تحقیقاتی را در مورد این چرمها انجام داد و به پسرش توصیه کرد که از پوست پای مرغ کفش درست کند، به طوری که این جوان ۲۵ ساله پروژه خود را در سال ۲۰۱۷ آغاز کرد.
بیشتر بخوانید
در حال حاضر تیم پنج نفره رمضانی، کفشی را تولید کردند که به طور کامل یا جزئی از چرم از پوست پای مرغ ساخته شده است. تولید این کفش در یک فرآیند بسیار سخت ده روز طول میکشد. کارگران چرم را با دست پوست میکنند، سپس آن را رنگ میکنند و به قطعاتی که میتوان برای تولید کفش استفاده کرد، برش میدهند. برای تهیه یک جفت کفش ۴۵ پای مرغ نیاز است و قیمت آنها بین ۳۵ تا ۱۴۰ دلار است.
رمضانی گفت که انگیزه اصلی او استفاده از زبالههای رستورانها و فست فودها است که منبع اصلی تأمین پروژه وی است، او در این باره گفت: "زبالهها تولید شده از مرغ در رستورانها زیاد است و به همین دلیل ما سعی میکنیم که از این زبالهها چیزهای با ارزش تری بسازیم. " جوانان اندونزیایی حاضر در این کارگاه گفتند که محصولات ما راحت هستند و مشتریان از تولید این کفشها خوشحالند و واکنش بازار به تولیدات ما تاکنون مثبت بوده است.
گفتنی است که گروه مشاوره بوستون در پیش بینی سال ۲۰۱۸ خود اظهار داشت که انتظار میرود ضایعات مواد غذایی تقریباً یک سوم افزایش یابد و تا سال ۲۰۳۰ به بیش از دو میلیارد تن برسد.
انتهای پیام/