به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه بامیه مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
نان تست ۶ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
تره خرد شده ۱۰۰ گرم (ی کاسه ماست خوری)
شیر نصف کاسه ماست خوری یا ۱ فنجان
نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر ب میزان لازم
آرد سوخاری بمیزان لازم
طرز تهیه:
سینهی مرغ را آب پز کرده و پس از سرد شدن آن را ریش ریش کرده و به آن نمک و فلفل سیاه و آویشن و کمی آب لیمو میزنیم و کنار میگذاریم.
نان تست را خرد کرده و شیر را روی آن میریزیم تا خیس بخوردحدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی هست که خیس بخورد و با پشت چنگال نانها را له میکنیم.
مرغ ریش ریش شده را کم کم ب آن اضافه میکنیم تا حالت خمیری نشود.
تخم مرغ هم دانه دانه اضافه میکنیم و مجدد با ته چنگال مخلوط میکنیم.
تره را اضافه کرده و زیاد فشار ندهید فقط در حد مخلوط شدن (از تره و جعفری باهم ب سلیقهی خودتون میتونین استفاده کنین، ولی حتما تره باشه و عطر خوبی به غذا میدهید)
ب اندازهی ۱ گردو برداشته و با کف دست ب صورت بامیه و رولی در میآوریم و در آرد سوخاری میغلطانیم. سپس کمی در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد و اگر برای مهمانی از شب قبل درست کنید بهتره.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/