به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه گواکومولی یک دیپ خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
۱/۲ قاشق چای خوری نمک
۱/۲ قاشق چای خوری زیره (آسیاب شده)
۱ قاشق چای خوری فلفل هالیپونو
۱ قاشق سوپ خوری گشنیز
۱.۵ قاشق سوپ خوری آبلیمو
۱/۴ فنجان پیاز
۱ عدد گوجه فرنگی
۳ عدد آووکادو (رسیده)
دستور تهیه :
پیاز ریز خرد شده رو داخل یک کاسهی کوچک بریزید. آب گرم به اون اضافه کنید و کنار بذارید. آووکادو رو از طول نصف کنید و با یک قاشق تخمهای اون رو در بیارید.
با همون قاشق گوشت آووکادوها رو بتراشید و داخل یک کاسهی متوسط قرار بدید. آب لیمو ترش رو روی آووکادوها بریزید و با یک چنگال به آرومی له کنید تا حالت خامهای پیدا کنه، اما هنوز بافت درشت داشته باشه.
گوجه فرنگیها رو نصف کنید و تخم اونها رو در بیارید و خرد کنید. پیازها رو بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب خیسوندن برای ملایم شدن طعم، آبکش کنید و به آووکادو اضافه کنید.
گوجه فرنگی خرد شده، گشنیز ریز شده، زیره، نمک و فلفل خرد شده رو به آووکادوها اضافه کنید و هم بزنید.
فوراً سرو کنید یا روی ظرف رو با پوشش پلاستیکی به این صورت که پلاستیک رو روی فشار بدید و تا ۱ روز در یخچال قرار بدید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/