به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور پخت پیتزا ناپل را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
۴ عدد گوجه فرنگی
۲۵۰ گرم پنیر پیتزا
۱۰۰ گرم ریحان
۲ حبه سیر
۱ عدد خمیر پیتزا
به مقدار لازم روغن مایع
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه
به مقدار لازم آویشن
دستور تهیه
گوجه فرنگیها ر، به شکل پوره دربیارید یا به صورت حلقهای خرد کنید. هرچه گوجههاتون رو خردتر کنید و تفت بدید در آخر پیتزای مارگاریتا با طعم بهتری خواهید داشت.
سیرها رو به صورت ریز رنده کنید و توی یک تابه که مقدار کمی روغن ریختید تفت بدید تا طلایی بشن. گوجه فرنگیهایی که خرد یا حلقهای کردید رو بهش اضافه کنید و با هم تفت بدید. مقداری نمک و فلفل بهش اضافه کنید و تفت دادن رو ادامه بدید تا آب گوجه فرنگی تبخیر بشه.
مقداری ریحان به مواد توی تابه اضافه کنید و کمی برای تزیین روی پیتزا نگه دارید. بعد از اینکه مایه پیتزا رو آماده کردید روی خمیر پیتزا پهن کنید.
فر رو روی حرارت ۲۷۵ درجه سانتی گراد قرار و اجازه بدید تا تمام نقاط فر هم دما بشن. خمیر رو ابتدا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بدید تا نیم پز بشه سپس خارجش کنید و پنیر پیتزا رو روش بریزید. پیتزا رو دوباره داخل فر بذارید و تا کاملا بپزه.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/