به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ۴۳ روز مانده تا شروع به کار دولت سیزدهم به ریاست سید ابراهیم رئیسی و شروع اقدامات او و دولتش برای برطرف کردن دغدغههای مردم که عمدتا از جنس مشکلات اقتصادی هستند.
مردم در روزهای داغ پیش از انتخابات، به ویژه در ایام برگزاری مناظره ها، شاهد بیان مسائل متفاوتی از سوی نامزدهای مختلف بودند. از شعارهای زیبا و دهان پرکن گرفته تا بحث بر سر اختیارات رئیس جمهور؛ از بودن یا نبودن برجام و مذاکره گرفته تا تهمتهای جالب توجه!
اما بخش عمده تمام این حرف و حدیثها مربوط به ناراضی بودن تمام نامزدها از اوضاع اقتصادی میشد؛ همگی معترض بودند و آماده اقدام برای رفع نارضایتی. جدال میان نامزدها نشان میداد که منظور از اقتصاد هم خیلی مربوط به مسائل کلان نیست، بلکه بر سر بدیهیات زندگی ایرانیان است؛ بر سر سفره مردم. بنابراین، خوب است نیم نگاهی به شرایط اقتصادی فعلی کشور داشته باشیم.
بر اساس آخرین آمارهای بانک مرکزی، بدهی بخش غیردولتی به بانکها وموسسات اعتباری در پایان سال ۹۹ نسبت به پایان سال ۹۸، معادل ۴۸.۴ درصد رشد داشته است.
نمودار تغییرات میزان بدهی بخش غیردولتی به بانکها وموسسات اعتباری
در این مدت همچنین، میزان اسکناس و سکه موجود در دست اشخاص نیز ۲۰.۲ درصد افزایش داشته که این رقم حاکی از خروج سرمایه عظیمی معادل ۷۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان (۷۳۵ هزار میلیارد ریال) از چرخه تولید است.
نمودار تغییرات میزان اسکناس و سکه موجود در دست اشخاص
متاسفانه حجم نقدینگی نیز در این بازه زمانی با ۴۰.۶ درصد افزایش همراه بوده است یعنی میزان نقدینگی در پایان سال ۹۹ به سه هزار و ۴۷۶ هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان (۳۴۷۶۱.۷ هزار میلیارد ریال) رسید.
نمودار تغییرات نقدینگی
تورم سالیانه نیز از ۴۱.۲ درصد در پایان سال ۹۸ به ۳۶.۴ درصد در پایان سال ۹۹ رسیده؛ در حالی که دولت تدبیر و امید، در زمان شروع به کارش، مسئولیت را با تورم ۳۴.۷ درصدی تحویل گرفته بود و در ۴ سال ابتدایی آن را به ۹.۶ درصد رسانده بود، اما در ۴ سال دوم متاسفانه این رقم از میزان آن قبل از شروع دولت اول نیز بیشتر است.
نمودار تغییرات تورم
همچنین بر اساس آمارهای رسمی مرکز ملی آمار ایران، شاخص قیمت تولیدکننده کل کشور نیز که در سال ۹۸ به طور متوسط ۲۱۵.۵ بود به ۳۱۶.۲ رسیده، یعنی ۴۶.۷ درصد افزایش یافته است.
نمودار تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده
همچنین بدهی بخش دولتی به سیستم بانکی نیز به میزان ۲۷ درصد در بازه زمانی پایان سال ۹۸ تا پایان سال ۹۹ افزایش یافت که این رقم برای بخش خصوصی ۴۸.۴ است. در حال حاضر ۵۲۸۷/۴ و بخش غیردولتی، ۲۴۰۶۵/۴ هزار میلیارد ریال به سیستم بانکی بدهی دارند!
نمودار تغییرات بدهی بخش دولتی
بیشتر بخوانید
حل مشکل سفره مردم به گفته تمامی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، سخت، اما دارای راهکار است. راهکارهایی که شاید اگر توسط دولت فعلی اجرایی میشد، شاهد حضور بسیار پرشورتر مردم در پای صندوقهای رای میبودیم. بنابراین، دولت آینده باید توجه داشته باشد که با عملکرد خود میتواند باعث شود تا انتخابات آینده پرشورتر شود یا کم شورتر!
دولت آینده به ویژه رئیس آن باید توجه داشته باشد که وظیفه مهمی بر دوش دارد و آن هم برگرداندن اعتماد از دست رفته مردم است؛ مردمی که به گفته مقام معظم رهبری گله مندند، اما پای انقلاب و نظام ایستادهاند.
شما مخاطبان خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان میتوانید انتظارات اقتصادی خود از دولت آینده را با ما در میان بگذارید تا همراه با کارشناسان برجسته اقتصادی به دنبال راهکارهای این انتظارات باشیم و با شروع دولت سیزدهم در روز ۱۲ مردادماه، علاوه بر پیگیری اجرای وعدههای انتخاباتی، پیگیر رفع دغدغههای شما نیز باشیم.
گزارش از رقیه هویدا
انتهای پیام/
اهمیت کشوری وجهانی دارد
بر حسب جعرافیای روستا .اول اموزش مرغداری .پرورش ماهی .گیاهان دارویی .
ارایه زمین مجانی و وام بدون سود .پرداخت وام از طریق یارانه
وقتی روستاها سروسامان گرفت
مشکل حاشیه نشینی شهرهای بزرگ هم با این روش برطرف میشه
بعد سایتی برای ثبت نام جوانان بیکار و
طبقه بندی انها بر حسب تحصیل .تجربه و علاقه شون
و بعد اموزش انها تا وارد بخش تولید شوند
ارایه زمین مجانی و وام بدون سود
هیچ کس نباید در نهاد دولتی بیشتر از ۳۰ سال کار کند بازنشسته شوند به جای آنها نیروی جوان تر بیاد .اگر از تجربه آنان باید استفاده شود یک تا دوسال ساعتی کار کنند . با این شیوه بیکاری کمتر میشود .
....دولت کاری کند که زمین ومسکن دیگر سرمایه حساب نشود ..... خرید وفروش یک زمین را در چند نوبت ممنوع کند....کارگران را در سود کارخانجات سهیم کند این باعث میشود کارگران با جان ودل کار کنند .....دولت بازرسان نامحسوس ولی خدا ترس وبا ایمان با حفظ سمت داشته باشد دو یا سه سال بعد به دیگری محول کند ....مسئولان هر شهر اتاق فکر داشته باشند واز معتمدین و بازنشستگان همان شهر استفاده کنند آنها هم کار برای رضای خدا انجام دهند .....
به نظر بنده حقیر تا ملت دست به دست هم ندهند و خالصانه و صادقانه و مشفقانه و دلسوزانه و خداپسندانه کار نکنند دولت هم نمی تواند معجزه کند .
زعمل کار برآید ز سخندانی نیست
حال می نشینیم ببینیم مردم فقط در عرصه انتخابات موردتوجه هستند یا به معنای واقعی کلام دغدغه هاشون برای منتخبین مهم است که اگر مردم مرکز توجه باشند و به مشکلاتشان رسیدگی گردد جلوی رانت، فساد، و ویژه خواری ها یقه سفیدها ، نفوذیه ها و مسؤولین منافق گرفته شود باید به آینده حضور مردم امیدوار بود والا بعید است دیگر استقبالی بعمل آید
ماهم که به گرانی های روزانه و حتی ساعتی عادت کردیم پس لطفاً به همان شیوه شیب ملایم!!!!!! گران کنید تا موجب مرض نشود
داشتن خانه زیادی مانند کشورهای دیگه سودآوری نداشته باشد تا سرمایه ها به سمت دلالی نرود بلکه به سمت تولید برود
پول نفت کشور مال میلیونهاایرانی است
ببینیددرپتروشیمیها چه میگذرد
خواهشمند است به وضعیت معیشت مردم رسیدگی فرمائید دیگه جون به لب شدیم بریدیم از دست این نابسامانی و گرانی لحظه ای
تشکر
از طرف یک کارگر
اول مناسب سازی حقوق کارگران با معیشت کارگرها...کارگرها واقعا در شرایط بحرانی دارن زندگی میکنن
دوم سرو سامان دادن به وضعیت درمان بخصوص درمان بیمارهای سرطانی و بیماریهای خاص که هزینه های سنگین دارد.
این دو قشر خیلی در معرض آسیب بودند در دولت قبل و چه بسا مرگهای زیادی که در این دو قشر داشتیم بخاطر فقر.
کاهش تورم .
ایجاد اشتغال مخصوصا در شهرستان ها.
ما با سختی چهل میلیون تومان قسط اول مسکن ملی را پرداخت کردیم. و سرعت پیشرفت ساخت هم خیلی کم هست. عاجزانه تقاضا داریم در دولت آینده هم مسأله مسکن ملی برای کسانی که ثبت نام کردند حتما رسیدگی و پیگیری شود. قیمت مسکن گران هست و دولت فعلی هم برای این طرح تسهیلات مسکن ملی را افزایش داده ولی واقعا نرخ سود ۱۸ درصد برای ما کارگرها خیلی زیاد هست. اگر میشد نرخ تسهیلات کمتر و مدت بازپرداخت هم بیشتر شود خیلی کمک کننده بود. باتشکر
انتظارات اقتصادی شما از دولت سیزدهم چیست؟
انتظار ما بندگان حقیر مستضعفین بینوایان زیر زیر زیر خط فقر بیچارگان درماندگان ضعیفان ستمکشیدگان مورد تبعیض قرار گرفتگان از دولت محترم 1400 این است که همیشه ثروت ملیمون رو عادلانه تقسیم کنند بهمون بدهند توی حساب عابر کارت بانکی یارانه ایمون پول نقد قابل برداشت خوب و کافی تزریق کنند پول داشته باشیم چونکه بسیاری از ما مستضعفین بیمه کاری هم برامون رد نکردند چونکه کارگران قراردای فصلی یا روز مزد بودین و بیمه بیکاری و بازنشستگی هم نداریم جسم و جانمان هم ضعیف شده تن کار کردن هم نداریم فقر و نداری هم بر روی گردهایمان فشار دوچندان آورده و واقعا بینوا و ضعیف شده ایم قدرت خرید هم نداریم برای همین است که می گوییم یارانه هایمان را در حد امورات خرج کرد ماهیانه افزایش دهند تا قدرت خرید داشته باشیم در اقشار ما مستضعفین البسه هایمان همه ژنده و کهنه و مندرس شده کفشهایمان هم همینگونه اند لوازم خانگیمان هم همینگونه اند باید ارزانی همه قیمتها بپا شود ارزش پولیمان در بین الملل بالا رود حقوق و دستمزدهای کارکنان و بازنشستگان مختلف تا مین اجتماعی و دیگرا و کارگران افزایش پیدا کند بیاد در حد بالاتر از خط فقر بدون آنکه ذره ایی اجناس در بازار گران گرانتر شود و دست دلالان و نزولخوران و دزدان و اختلاس گران و نجومی خوران مافیای قدرت و ثروت غارتگران بیت المال مسلمین رو قطع کنید و بتوانیم به راحتی وسایل خانگی منزل و خودرو و مسکن را ارزان قیمت و از دم قسط بدون سود نزولخوری خریداری کنیم این یک انتظار کاملا انسانی شرعی عرفی عقلانی دینی حقوق بشرانه قرآنی اسلامی خداپسندانه است که از رئیس جمهور محترم مومن با ایمان با خرد توانمند مقتدر قدرتمند عادل خود و معاونین و وزیران و مدیران و مسئولان کابینه دولت محترم ایشان که در 28 خرداد ماه 1400 با رای متخب مستضعفین بینوایان بر صندلی حاکمیت اجرایی کشور نشستند را داریم و این انتظار اقتصادی در حد فهم و شعور بنده حقیر مستضعف زیر زیر زیر خط فقر بی سواد عوام الناس است که از دولت آینده محترم خود داریم .
و من الله توفیق . السلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
1- شاخص تعریف کنید.
2- چهارساله و سالانه هدف گذاری کنید.
3- پایش نمایید.
4- صادقانه به مردم گزارش کنید.
انتظارات اقتصادی شما از دولت سیزدهم چیست؟
انتظار ما بندگان حقیر مستضعفین بینوایان زیر زیر زیر خط فقر بیچارگان درماندگان ضعیفان ستمکشیدگان مورد تیعیض قرار گرفتگان از دولت محترم 1400 این است که همیشه ثروت ملیمون رو عادلانه تقسیم کنند بهمون بدهند توی حساب عابر کارت بانکی یارانه ایمون پول نقد قابل برداشت خوب و کافی تزریق کنند پول داشته باشیم چونکه بسیاری از ما مستضعفین بیمه کاری هم برامون رد نکردند چونکه کارگران قراردای فصلی یا روز مزد بودین و بیمه بیکاری و بازنشستگی هم نداریم جسم و جانمان هم ضعیف شده تن کار کردن هم نداریم فقر و نداری هم بر روی گردهایمان فشار دوچندان آورده و واقعا بینوا و ضعیف شده ایم قدرت خرید هم نداریم برای همین است که می گوییم یارانه هایمان را در حد امورات خرج کرد ماهیانه افزایش دهند تا قدرت خرید داشته باشیم در اقشار ما مستضعفین البسه هایمان همه ژنده و کهنه و مندرس شده کفشهایمان هم همینگونه اند لوازم خانگیمان هم همینگونه اند باید ارزانی همه قیمتها بپا شود ارزش پولیمان در بین الملل بالا رود حقوق و دستمزدهای کارکنان و بازنشستگان مختلف تا مین اجتماعی و دیگرا و کارگران افزایش پیدا کند بیاد در حد بالاتر از خط فقر بدون آنکه ذره ایی اجناس در بازار گران گرانتر شود و دست دلالان و نزولخوران و دزدان و اختلاس گران و نجومی خوران مافیای قدرت و ثروت غارتگران بیت المال مسلمین رو قطع کنید و بتوانیم به راحتی وسایل خانگی منزل و خودرو و مسکن را ارزان قیمت و از دم قسط بدون سود نزولخوری خریداری کنیم این یک انتظار کاملا انسانی شرعی عرفی عقلانی دینی حقوق بشرانه قرآنی اسلامی خداپسندانه است که از رئیس جمهور محترم مومن با ایمان با خرد توانمند مقتدر قدرتمند عادل خود و معاونین و وزیران و مدیران و مسئولان کابینه دولت محترم ایشان که در 28 خرداد ماه 1400 با رای متخب مستضعفین بینوایان بر صندلی حاکمیت اجرایی کشور نشستند را داریم و این انتظار اقتصادی در حد فهم و شعور بنده حقیر مستضعف زیر زیر زیر خط فقر بی سواد عوام الناس است که از دولت آینده محترم خود داریم .
و من الله توفیق . السلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
ارزش پول ملی صفر
لطفا آقای رییسی حس نکنند که مثل حضرت علی باید باشند تا این دو مسله را حل کنند.اجازه بدهند دارا در جای خود و ندارا در جای خود باشند ولی این دو مشکل را حل کنند. و بیاد داشته باشند نگاه های تحقیر آمیز ایشان به همتی در مناظره را، که میگفتند شما خون ملت را در شیشه کردین، الان نوبت شماست بدون عذر و بهانه
یا علی
رفع بیکاری مزمن (باپوزش) حتی شاغلین ((آزاد/دولتی) بیکاره اند و بهره وری ندارند با یک نگاه ساده آشکارست
می بخشید برخی بیکار و دیگران بیکاره
تادست دردست یکدیگر نباشد خداهم باما نیست
دوست دارم بعنوان یک شهروند این سوالات از رییس جمهور محترم جناب آفای آیت الله رئیسی پرسیده شود و پاسخ های صریح ، دقیق و با طرح و برنامه از ایشان دریافت شود
1- آیا اقتصادی دولتی یا هما شرکت و بانک ها و بیمه ها و...... وابسته به دولت و نظامی ادامه خواهد داشت در صورت پاسخ خیر ایشان چگونه و چطور جدا خواهد شد
2- آیا پیگیر مجدانه سامانه های شفافیت ساز در دولت و دیگر قوا خواهند بود
3- آیا با توجه به اینکه بیشترین اختلاسها و رانت ها در بانک ها و بیمه ها رخ داده است پیگیر شفافیت و اصلاح ساختار آنها خواهند بود
4- ایشان با این همه بانک های متعدد با عنوان های گوناگون که ضررشان بیشتر از نفعشان است چه خواهند کرد
5- با موسسات بانکی غیر مجاز که متصل به مافیای قدرت و ثروت هستند چه خواهند کرد
6- با توجه به پدیده ادارات موازی در کشور مانند استانداری ، فرمانداری، شهرداری که در زمان بروز حادثه ای نمی توان قصور سازمان و مقصر کوتاهی نهادی را معلوم کرد برنامه برای خذف یا یکپارچکی آنان دارند
7- باتوجه به فرسودگی ساختاری ، فنی ، انسانی در امر آموزش کلاسیک و عالی چه برنامه هایی دارند.
8- با عنایت به مشکلات فاجعه بار بخش کشاورزی از نبود سامانه های هوشمند در این حوزه و نبود متوالی درست تا ساختارهای موازی از مرحله کاشت ، داشت ، برداشت بدان گونه که تاکنون با حرف شعاری و ارقارم ساختگی و اهمیت ندادن به این حوزه، از کشاورز گرفته تا محصولشان موجب مهاجرت کشاورزان زحمت کش به شهر گردیده تا آن جا که امینت غذایی کشور با خطر جدی مواجهه شده است
9- آیا الگوی صادرات و واردات نیاز به اصلاح اساسی ندارد
10- آیا دولت همچنان می خواهد بصورت متمرکز تمام کارهای کشور را اداره کند آیا وقت آن نرسیده که بخشی از کارها را بصورت غیر متمرکز واقعی به استان ها واگذار کرد البته با برنامه ابتدا یک استان در صورت موفقیت دیگر استان ها.
11- برای جوانان در بخش اشتغال پایدار، مسکن متناسب و ازدواج چه طرح و برنامه های کوتاه مدت و بلند مدتی دارند
12- آیا وقت آن نرسیده که دلار و کلیه حامل های انرژی در بودجه تک نرخی(آزاد) شود تا موجبات رانت و فساد به میزان 50% برای همیشه کاهش یابد درست است که موجب افزایش قیمت خواهد شد اما ثمرات آن در آینده و در آمد حاصل از آن برای دولت و مردم و آبادانی کشور خیلی خیلی بیشتر خواهد بود.
13- برای آسان کردن روند تولید و کارآفرینی چه راهکارهایی دارند
با سپاس
به امید سرافرازی ایران و ایرانی
انتظارات اقتصادی شما از دولت سیزدهم چیست؟
انتظار ما بندگان حقیر مستضعفین بینوایان زیر زیر زیر خط فقر بیچارگان درماندگان ضعیفان ستمکشیدگان مورد تیعیض قرار گرفتگان از دولت محترم 1400 این است که همیشه ثروت ملیمون رو عادلانه تقسیم کنند بهمون بدهند توی حساب عابر کارت بانکی یارانه ایمون پول نقد قابل برداشت خوب و کافی تزریق کنند پول داشته باشیم چونکه بسیاری از ما مستضعفین بیمه کاری هم برامون رد نکردند چونکه کارگران قراردای فصلی یا روز مزد بودین و بیمه بیکاری و بازنشستگی هم نداریم جسم و جانمان هم ضعیف شده تن کار کردن هم نداریم فقر و نداری هم بر روی گردهایمان فشار دوچندان آورده و واقعا بینوا و ضعیف شده ایم قدرت خرید هم نداریم برای همین است که می گوییم یارانه هایمان را در حد امورات خرج کرد ماهیانه افزایش دهند تا قدرت خرید داشته باشیم در اقشار ما مستضعفین البسه هایمان همه ژنده و کهنه و مندرس شده کفشهایمان هم همینگونه اند لوازم خانگیمان هم همینگونه اند باید ارزانی همه قیمتها بپا شود ارزش پولیمان در بین الملل بالا رود حقوق و دستمزدهای کارکنان و بازنشستگان مختلف تا مین اجتماعی و دیگرا و کارگران افزایش پیدا کند بیاد در حد بالاتر از خط فقر بدون آنکه ذره ایی اجناس در بازار گران گرانتر شود و دست دلالان و نزولخوران و دزدان و اختلاس گران و نجومی خوران مافیای قدرت و ثروت غارتگران بیت المال مسلمین رو قطع کنید و بتوانیم به راحتی وسایل خانگی منزل و خودرو و مسکن را ارزان قیمت و از دم قسط بدون سود نزولخوری خریداری کنیم این یک انتظار کاملا انسانی شرعی عرفی عقلانی دینی حقوق بشرانه قرآنی اسلامی خداپسندانه است که از رئیس جمهور محترم مومن با ایمان با خرد توانمند مقتدر قدرتمند عادل خود و معاونین و وزیران و مدیران و مسئولان کابینه دولت محترم ایشان که در 28 خرداد ماه 1400 با رای متخب مستضعفین بینوایان بر صندلی حاکمیت اجرایی کشور نشستند را داریم و این انتظار اقتصادی در حد فهم و شعور بنده حقیر مستضعف زیر زیر زیر خط فقر بی سواد عوام الناس است که از دولت آینده محترم خود داریم .
و من الله توفیق . السلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
۱ . تک نرخی کردن ارز
۲ . رعایت عدالت در بحث بنزین
۳ . تعدیل سود سپرده های بانکی
۴ . حذف کلیه یارانه ها بجز نان
۵ . انجام صادرات توسط دولت و انجام واردات توسط بخش خصوصی با ارز آزاد
۶ . جلوگیری از فرار مالیاتی
۷ . هیچ چیز دیگر
اول دوستان و بستگان بیان جلو ببینم چی میگن بعداً شما
2.بافت قدیم با شهرداری، انبوه ساز مالک هماهنگ کنند
3.فاکتور دادن جنس های خارجی، مبدا و مقصدش مشخص شود و جنس قاچاق از خرده فروشی جمع شود که کسی بدون مجوز نتونند در مغازه بگذارد، جنس خارجی فاکتور، کد و شماره پیگیری داشته باشد از کجا توسط کی و از چه مسیری وارد شده
4.نظارت متغیر بر بازار میدان تره بار بگذارید و هر محصول دارای فاکتور یا شناسنامه باشه از کی خریده شده از کجا مزرعه قیمت چند یا سامانه بگذارید هر کشاورز جنسش به کی فروخته، بعد میدان دار از کدام دلال خریده برا قیمت میوه از مزرعه تا مصرف کننده
5.سامانه دارو های خاص، دارو، درمان، بیمارستان ها یکی شود و ظلم و دوندگی کمتر تا هزینه درمان کم شود
6.بورس رو دست مردم بدهید دولت ناظر باشه
7.نفت خام درش پلمپ کنید جاش بنزین بدهید مرز داران براتون بفروشه
8.برا اشتغال، کافیه صنایع دستی رو فعال کنید هر منطقه، صنایع دستی داره، کافیه یه سامانه تشکیل دهید جوان ها تحصیل کرده و نکرده، زن و مرد، یه سال آموزش دهید و همه را مدیریت کنید و محصول نهایی، تاجر بخرد و صادرات کند و دولت ناظر باشد ارز به کشور وارد می شود و حقوق مرد و زن کامل پرداخت می شود هم زود بازده هم بدون سرمایه آنچنانی
9.اقتصاد و مجوز دادن راحت ولی دولت پیدا پی در پی نظارت کنه
10.و....
2- ساماندهی ونظام تولید واردات و توزیع در یک سامانه و قیمت گذاری و درجه بندی در تمامی کالاها
3-جلو گیری از واردات بی رویه و اعطا تسهیلات بدون بهره برای تولید اقلام وارداتی و دانش بنیان
4- سازماندهی و نهادینه کردن(استاندارد ) کارها و امور بجای مجوزدهی و امضایی طلایی
5- نگرفتن مالیات از تولید کنندگان و گرفتن مالیات 10درصدی نقدی از واردات و عمده فروشان کالاهای تولیدی یا وارداتی
ببینیم بالاخره پایین میارن یا خیر؟؟؟
و چه برنامه هایی برای این ماجرا دارن؟
۱.درمورد یارانه زیاد شفاف صحبت نکردن و مدتهاست همون ۴۵ هست.
فقط گفتن به بعضی دهک ها ۲۰۰ و بعضی ۱۵۰ هزار تومن ماهانه میدیم از آذرماه و کارت جدا میدن بابت این و مثل وام هم باید برگردونده بشه ۲درصد هم هست ، خب اینکه فایده نداره ،
به همه بدن و بلاعوض هم باشه اینجور خوبه ..
۲.در مورد بازنشستگان چرا زیاد صحبت نمیکنن مخصوصا حداقل بگیرها که از همه کمتر هست دریافتیشون
اینارو چه برنامه ای براشون دارن؟
۳.آیا بازنشستگان مجدد همسانسازی و افزایش تا قبل ۱۴۰۱ براشون انجام میشه یا خیر و اگر میشه به چه صورت هست؟
شفاف توضیح بدن ...
با تشکر از yjc
خواهشا تا 8 سال فقط وضعیت را به همین صورت نگه دارند ما ارزانی نخواستیم فقط نگذارند گران بشود
تا قانون درست درمانی هم براش نباشه در اجرا دچار مسایل میشه
اینکه
شما رسانه ها هم ، مثل همیشه با نقشی مثبت و پر تلاش ،
بازو به بازوی دولت منتخب و مردمی ،
" همه با هم "
و برای خدا
حواسمون به کارمون.. و تمام زوایا ی ریز.. اما مهم ، و مسئولیت انسانی آن.. ، نکته به نکته جمع باشه..!!!!
و به این رسالت واقعی ،
یعنی ساختن و شکوه و بالندگی (همه جانبه ) وطن عزیزمون ، بدرستی عمل کنیم
دوستتون داریم
همه روزای زندگیتون مبارک و شاد