به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک گوجهفرنگی با ذرت را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مـواد لازم برای ۲ نفر
ذرت تازه ۲ لیوان
گوجهفرنگی ۳ لیوان
جعفری خردشده ۱ لیوان
پیاز خردشده ۱ لیوان
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طـرز تـهـیـه
* ابتدا در یک ظرف بزرگ پیازهای خردشده و سیر را در روغن زیتون تفت دهید.
* گوجهفرنگیهای خردشده را به آن اضافه کنید و فقط به مدت ۵ دقیقه روی حرارت باقی بمانند.
* حالا ذرتها را اضافه کنید و بگذارید مواد ۳ دقیقه دیگر نیز بپزند.
* حالا غذا را از روی اجاق بردارید و جعفری خردشده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. غذای شما آماده خوردن است.
منبع: تبیان
انتهای پیام/