به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه كباب ادويهای با پـلوی بـلغور را به شما آموزش می دهیم.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
فیلهی گوساله....... ۷۵۰ گرم
پودر زیره ....۱ قاشق چایخوری
فلفل چیلی.... یکدوم قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب کرده.....۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ......۲ قاشق سوپخوری
ماست.... ۳ قاشق سوپخوری
سیر له کرده.....۲ حبه
برگ نعنای خرد کرده..... ۲ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیهی پلوی بلغور
بلغور جو یا گندم.... ۱۵۰ گرم
نمک ..... یکهشتم قاشق چایخوری
کشمش ...... ۱۰۰ گرم
قیسی خرد کرده ....۱۰۰ گرم
روغن زیتون..... ۵ قاشق سوپخوری
آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:
روشتهیه
فیلهی گوساله را به تکههای درشت خرد کنید و همراه با زیره، فلفل چیلی، تخم گشنیز، روغن زیتون، ماست، سیر و نعنا، در کاسهی مناسبی بریزید. رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید. آنگاه فیله را به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید. سپس پلوی بلغور را در دیس مناسبی بکشید، کباب را رویش بگذارید و میل کنید.
روش تهیهی پلوی بلغور: بلغور را دو ساعت بخیسانید و در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه بلغور و نمک را در آبجوش بریزید و ۵ دقیقه، بپزید. سپس آن را در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود. بلغور، کشمش، قیسی و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
خواص بلغور
«بلغور گندم» یا «گندم شکسته» نوع کمتر شناخته شدهای از دانه کامل «گندم دوروم» است و در مقایسه با کربوهیدراتهایی که با گندم فرآوری شده یا غنی شده درست شدهاند، بلغور گندم منبع بهتری از ویتامینها، مواد معدنی، فیبر، آنتیاکسیدانها و ریزمغذیهاست.
بلغور چربی کمی دارد، مقدار زیادی مواد معدنی مثل منگنز، منیزیم و آهن دارد، ضمن اینکه منبع خوبی از پروتئینهای گیاهی است.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/
برنج چاق کنندست بهتر بجای برنج درست کنیم