به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه پودینگ پرتقال؛ دسر برزیلی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مـواد لازم برای ۴ نفر
تخممرغ ۶ عدد
آب پرتقال تازه ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
گردو ۸ عدد
طـرز تـهـیـه
* ابتدا فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملاً گرم شود.
* در ظرفی بزرگ، تمام مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با همزن برقی بزنید تا به صورت مایعی یک دست درآید.
* آن را در قالب بریزید و در فر بگذارید و اجازه دهید تا رویش طلایی شود، حالا میتوانید آن را از فر خارج و با تکههای پرتقال تازه و گردو سرو کنید.
منبع: تبیان
انتهای پیام/