به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجیمیرزایی وزیر آموزش و پرورش پیش از ظهر امروز(چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ما عملیات آغاز سال تحصیلی جدید را شروع کردیم، گفت: ساماندهی نیروی انسانی انجام و برای همه استانها کادر لازم پیشبینی شده است.
حاجیمیرزایی گفت: سنجش سلامت جسمانی و آمادگی دانش آموزان در بدو ورود را از سه روز پیش آغاز کردیم. دور بودن دانش آموزان از محیط مدرسه، پیامد آموزشی و عاطفی دارد و تلاش می کنیم مدارس حضوری باشد.
وی ادامه داد: واکسیناسیون معلمان در مردادماه انجام خواهد شد و امیدواریم پس از ۱۷ یا ۱۸ ماه حضور دانش آموزان را در مدارس شاهد باشیم.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: تصمیم کلی بر بازگشایی مدارس است اما کرونا وضعیت پیشبینی نشده ای دارد. از آنجایی که کنترل دولتها از بیماری افزایش مییابد انشاالله ما هم کنترل بیشتری داشته باشیم.
حاجی میرزایی با بیان اینکه بازگشایی مدارس اصل مورد تاکید است، اظهار داشت: در کنار این اصل مهم، محافظت از سلامت دانش آموزان و رعایت دستورالعملهای ابلاغ شده وزارت بهداشت هم مورد تاکید است. وزارت آموزش و پرورش بنا را بر آموزش حضوری در مهرماه گذاشته است و تا آن زمان باید شرایط عمومی کرونا در کشور برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی سنجیده شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مدارس نوبتی بخشی از روند برگزاری حضوری کلاسهای درسی در ترم آینده خواهد بود یا خیر؟ خاطرنشان کرد: اگر رعایت فاصله گذاری اجتماعی تا مهرماه همچنان توصیه شود، کلاسها را باید به صورت نوبتی برگزار کنیم. اما تاکید بر این است که با وجود مقررات، دانش آموزان یک روز به صورت محدود در مدارس حضور یابند؛ چرا که قطع ارتباط با مدرسه موجب پیامدهای سنگین اجتماعی، روانی، جسمانی و روحی شده است.
وزیر آموزش و پرورش گفت: سناریوهایی برای ورود دانش آموزان به مدرسه پیش بینی شده است، اگه محدودیتی اعمال نشود، دانش آموزان مطابق گذشته وارد مدرسه میشوند؛ در غیر این صورت، متناسب با محدودیتهای اعمال شده در شهرهای مختلف، وضعیتهای متفاوت تعریف میشود.
حاجی میرزایی بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش، حضور دانش آموزان را به گونههای مختلف تنظیم میکند تا دستورالعملهای بهداشتی هم رعایت شود.
وزیر آموزش و پرورش درباره تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۲ که در جلسه عصر روز گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید، خاطرنشان کرد: اجرای این مصوبه از سال ۱۴۰۲ است و مقرر شد نتیجه امتحانهای نهایی که منعکس کننده سوابق تحصیلی ۱۲ ساله دانش آموزان است، با تاثیر ۶۰ درصد در پذیرش دانشگاهها اعمال شود. با این مصوبه، تاثیر کنکور هم به ۴۰ درصد کاهش مییابد و شامل همه داوطلبانی میشود که در کنکور شرکت میکنند.
انتهای پیام/