مصرف گوجه فرنگی برای برخی افراد مشکل زا خواهد بود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از المنار، متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند هنگام مصرف گوجه فرهنگی برخی نکات را باید رعایت کنید.

آنا دنیسوا متخصص گوارش در روسیه می‌گوید که گروهی از مواد غذایی وجود دارد که مصرف آن‌ها با گوجه فرنگی توصیه نمی‌شود.

آنا دنیسوا تاکید کرده است: گوجه فرنگی در لیست مواد غذایی ممنوعه برای بیمارانی که از بیماری ریفلاکس معده رنج می‌برند، گنجانده شده است، زیرا هنگام خوردن گوجه فرنگی، دچار سوزش معده می‌شوند.

این افراد هنگام خوردن گوجه فرنگی، احساس مزه تلخ یا اسیدی در دهان دارند، زیرا محتوای معده به مری برمی‌گردد و همه این‌ها از خوردن مقداری گوجه فرنگی تازه یا پخته شده یا به صورت رب گوجه فرنگی و البته از خوردن پیتزا با گوجه فرنگی حاصل می‌شود.

به گفته این متخصص، علاوه بر گوجه فرنگی و رب، قهوه، مرکبات، شکلات، شیرینی و پیتزا نیز در لیست موادی قرار دارند که باعث سوزش سر دل قرار می‌شوند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۶ ۰۴ تير ۱۴۰۰
در لیست موادی قرار دارند که باعث سوزش سر دل قرار می‌شوند.