به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از خبرنگاران حاضر در سانحه واژگونی اتوبوس خبرنگاران گفت: امداد جادهای هلالاحمر ۵۰ دقیقه بعد از حادثه به آنجا رسید، وقتی هم به آنجا رسیدند یک اکیپ ۴ نفره بودند که تجهیزاتی به همراه نداشتند!
مریم جعفری یکی از خبرنگاران حاضر در سانحه واژگونی اتوبوس خبرنگاران، درباره وقوع این سانحه اظهار کرد: متاسفانه زمانی که این حادثه اتفاق افتاد، تنها خودمان در آنجا حضور داشتیم و تلاش میکردیم آسیبدیدگان را از اتوبوس خارج کنیم.
وی افزود: شرایط خوبی در آن فضا حاکم نبود و برخی از اتوبوس بیرون افتاده بودند و برخی دیگر درون اتوبوس مانده بودند؛ مهشاد کریمی هم متاسفانه داخل اتوبوس مانده بود.
جعفری درباره فرآیند امدادرسانی تصریح کرد: ۵۰ دقیقه زمان برد تا آتشنشانی به محل وقوع حادثه برسد؛ زمان رسیدن اورژانس به محل وقوع حادثه هم نیم ساعت به طول انجامید! امداد جادهای هلالاحمر هم ۵۰ دقیقه بعد به آنجا رسید، وقتی هم به آنجا رسیدند یک اکیپ ۴ نفره بودند که تجهیزاتی به همراه نداشتند!
انتهای پیام/
امداد جاده ایی از راهای زمینی بسیار زمان بر است باید همه اورژانسها و پلیسها و حلال احمر و آتش نشانیها باید توسط هلیکوپترها و پهپادهای حمل و نقل مجروحین و حمل بار مجهز صورت پذیرید نه به طریق 100 سال قبل از راه جاده ایی خودشان را با تاخیرات بسیار ترافیکهای جاده ایی پر ریسک برسانند !!! باید از طریق آسمان خودشان را با سرعت به محل حوادث مختلف برسانند و مجروحان را و اجساد را سریعا از طریق آسمان انتقالشان دهند به بیمارستانهای نزدیک و مجهز اطراف حتی در داخل شهر ها هم دیگر امداد رسانی از طریق خیابانهای پر ترافیک امکانپذیر نیست و دیر به محل حادثه یا انتقال بیمار می رسند و بیماران و مجروحین در راه رسیدن به بیمارستان از طریق راه زمینی جان می دهند و فوت می کنند و آلودگی صوتی آژیر آمبولانسهای پلیسها آتشنشانها امدادگران و اورژانسها گوش ملت را اذیت می دهند و میرن روی مخ و اعصاب ملت و ایجاد آلودگی صوتی شدید و استرسهای شدید و اذیت و آزار برای عموم مردم می کنند باید هلیکوپترها و پهپادهای امداد رسان هوایی را بسیار زیاد فعالشان کنید تا باکیفیتتر خدمات رسانی کنند امدادهای جاده ایی برای مناطقی نزدیک بدون ترافیک بدرد می خورند . افتااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .