به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مهدی رضاییان دبیر شورای سیاستگذاری عفاف و حجاب کشور در نشست ستاد راهبردی حجاب و عفاف چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در حال حاضر از نظر ساختاری مشکلی در بحث حجاب و عفاف وجود ندارد اظهار داشت: این ساختار بر اساس یک اجماع ملی شکل گرفته که منشاء آن نیز دستور مقام معظم رهبری است و در حکم قانون به شمار میرود که ساختار مصوب شده آن جامع و کامل است.
او با بیان اینکه در انجام امور مربوط به ترویج حجاب و عفاف نباید کار را به گردن یکدیگر انداخت و آن را موضوعی استانی و یا ملی تلقی کرد، افزود: این وظیفهای است که همه در مقابل آن مسئولیت دارند و اگر دستگاهی به وظیفه خود عمل نکرد بنا به فلسفه بیانات مقام معظم رهبری میتوان در مباحث فرهنگی آتش به اختیار عمل کرد.
بیشتر بخوانید
رضاییان اضافه کرد: ستاد حجاب و عفاف با مسئولیت استانداران تشکیل شده است و از نظر ساختاری هماکنون مشکلی در این زمینه وجود ندارد و آنچه مهم به نظر میرسد آن است که بهای بیشتری به این موضوع فرهنگی اجتماعی داده شود.
او با اشاره به اینکه برخی شاخصها همچون آمار طلاق و بالا رفتن سن ازدواج در مناطق مختلف روندی افزایشی دارد، گفت: این موارد در استانهایی که اقدامات فرهنگی در حال پیگیری است روند کُندتری دارد.
رضاییان تعداد واحدهای تجاری بدون مجوز در کشور را بیش یک میلیون واحد اعلام کرد و گفت: برآیند برخی ضعفهای مدیریتی در داخل و تبلیغات و اقدامات در خارج منجر به این آمار شده است که باید برای رفع آنها همفکری و همافزایی صورت گیرد.
او در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر شناسایی و همافزایی ظرفیتهای حاکمیتی و مردمی برای ترویج حجاب و عفاف افزود: کشور در دورانی قرار دارد که دشمن با تمام سرمایههای خود پای کار حاضر شده است و باید دانست که این مقوله به طور صِرف یک موضوع شغلی و اداری نیست بلکه بحثی اعتقادی است که تمامی آحاد جامعه درگیر آن هستند.
رضاییان با بیان اینکه اولویتهای امروز جامعه در مثلث معیشت، سلامت و شرافت تعریف شده است اضافه کرد: مساله معیشت و سلامت قابل کنترل و برگشتپذیر است به طوری که هماکنون ایران جزو کشور تولیدکننده واکسن کرونا است و در موارد مربوط به معیشت نیز میتوان با اقدامات ویژهتری، کار را مدیریت کرد، اما آنچه همواره پایدار و از ارزش بالاتری برخوردار است بحث شرافت است.
او ادامه داد: با وجود کمبودها و مشکلات باید همچنان در حد توان و ظرفیت برای ترویج حجاب و عفاف تلاش کرد چرا که این یک تکلیف دینی و شرعی است.
رضاییان مخاطبان ستاد حجاب و عفاف را در سه گروه تقسیمبندی کرد و یادآور شد: گروه اول توده مردم و بهویژه جوانان و نوجوانان هستند که رویکرد لازم در این مورد در باید به صورت ایجابی، اغنایی و فرهنگی دنبال شود و گروه دوم نیز مسوولان، مدیران و کارمندان هستند که الگو بودن این گروه از افراد در جامعه باید مدنظر باشد.
او به مراقبت در فضای مجازی، اماکن عمومی و صدور مجوزها در صنوف نیز اشاره و تصریح کرد: هیچ مجوزی باطل ناشدنی نیست و تا زمانی که دریافت کننده مجوز، قانون و شأن را رعایت میکند، مجوز آن نیز پایدار است که انتظار میرود با تصحیح رویکردها و افزایش نظارتها و مراقبتها به تدریج شاهد اثرات مطلوب آن در جامعه باشیم.
انتهای پیام/ف