به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه سالاد باگت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
مواد مورد نیاز
نان باگت نصف....... یک عدد
کنسرو ماهی تن..... ۱ قوطی
پنیر خامهای... ۲۰۰ گرم
خیارشور ریز خردکرده..... ۱ عدد
نخود فرنگی پخته .....۵۰ گرم
پیازچه خردکرده .....۲ ساقه
آبلیموی تازه..... ۱ قاشق چایخوری
سبزی معطر (جعفری، ترخون، ریحان) .....۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل ..... در صورت نیاز کمی
روش تهیه
خمیر داخل نان باگت را در آورید و کنار بگذارید. آنگاه ماهی تن را درون صافی بریزید تا روغن اضافیاش جدا شود. سپس ماهی را خرد کنید. حال پنیر خامهای را در ظرفی بریزید و با چنگال آن را نرم کنید. سپس ماهی، خیار شور، نخودفرنگی، پیازچه، آبلیمو و سبزی معطر را بیفزائید و مخلوط کنید. اینک داخل نان را با مخلوط فراهم کرده، پر کنید و در یخچال بگذارید تا سرد شود. اکنون باگت را برای پذیرائی برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.
خواص سبزی معطر
ما نه تنها از سبزیجات معطر برای تهیهی غذاهایی مانند دلمه، آش و همچنین برای تزیین غذا استفاده میکنیم بلکه سبزی خوردن نیز پای ثابت سفره هایمان است. این گونه است که هم میشود از عطر و طعم آنها لذت برد و هم از خواص بی شمارشان. سبزیجات معطر علاوه بر بو و عطر بی نظیری که دارند از خواص بیشماری هم برخوردارند. در واقع میتوانیم بگوییم که با سبزیجات معطر میشود به سلامتی سلامی دوباره کرد.
منبع: شورو شیرین
انتهای پیام/
مثلا تخم مرغ با ماهی و مرغ اصلا سازگاری نداره و فساد دندان و معده میاره