در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع خوراک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک دال عدس و پیازچه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید:


مواد مورد نیاز:

پیازچه ۸ ساقه

کدوسبز ۲ عدد

سیب‌زمینی ۲ عدد

گل‌کلم سفید ۲۰۰ گرم

روغن زیتون به میزان لازم

کره ۳۰ گرم

آب گوجه‌فرنگی ۱ لیتر

دال عدس ۱ پیمانه

قارچ خردکرده ۱۵۰ گرم

نمک به میزان لازم

ریحان خردکرده ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

پیازچه را خرد نمائید. کدو را حلقه کنید و پوست سیب‌زمینی را بگیرید و به شکل مکعب‌های درشت خرد کنید. گل‌کلم را نیز تکه‌تکه نمائید. آن‌گاه تابه‌ی بزرگی روی اجاق بگذارید، روغن زیتون و کره را در آن بریزید و همه‌ی سبزی‌های خردکرده را بیفزائید. سپس آب گوجه‌فرنگی را روی مواد بریزید و خوب با یکدیگر مخلوط سازید و کمی بپزید.

اکنون دال عدس را- که از قبل به مدت ده دقیقه در آب خیسانده‌اید- همراه با قارچ در تابه بریزید. حالا نمک و ریحان را بیفزائید و صبر کنید تا خوراک جا بیفتد. آن‌گاه خوراک را در ظرف مناسبی بکشید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.