به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک دال عدس و پیازچه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
مواد مورد نیاز:
پیازچه ۸ ساقه
کدوسبز ۲ عدد
سیبزمینی ۲ عدد
گلکلم سفید ۲۰۰ گرم
روغن زیتون به میزان لازم
کره ۳۰ گرم
آب گوجهفرنگی ۱ لیتر
دال عدس ۱ پیمانه
قارچ خردکرده ۱۵۰ گرم
نمک به میزان لازم
ریحان خردکرده ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
پیازچه را خرد نمائید. کدو را حلقه کنید و پوست سیبزمینی را بگیرید و به شکل مکعبهای درشت خرد کنید. گلکلم را نیز تکهتکه نمائید. آنگاه تابهی بزرگی روی اجاق بگذارید، روغن زیتون و کره را در آن بریزید و همهی سبزیهای خردکرده را بیفزائید. سپس آب گوجهفرنگی را روی مواد بریزید و خوب با یکدیگر مخلوط سازید و کمی بپزید.
اکنون دال عدس را- که از قبل به مدت ده دقیقه در آب خیساندهاید- همراه با قارچ در تابه بریزید. حالا نمک و ریحان را بیفزائید و صبر کنید تا خوراک جا بیفتد. آنگاه خوراک را در ظرف مناسبی بکشید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/