استاد گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی بابل درباره شناسایی و درمان کرونا در زنان باردار توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،دکتر بوذری استاد گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: بیماری کرونا بیش از یکسال است که همه گیر شده و مادران باردار از گروه‌های پرخطر در جامعه محسوب می‌شوند و باید به سلامت آن‌ها اهمیت ویژه داد پس بسیار حائز اهمیت است که با فرآیند شناسایی و درمان این بیماری آشنا باشیم.

او با بیان اینکه شناختن علائم خطر و مراجعه به موقع بسیار مهم است، افزود: چنانچه خانم بارداری با فردی که بیماری کووید ۱۹ در او اثبات شده به تازگی تماس داشته حتی اگر علامتی از بیماری ندارد حتما باید جهت انجام تست به مراکز درمانی مراجعه کند.
دکتر بوذری گفت: مادران باردار باید در صورت داشتن هر یک از علائم تب، سرفه، گلودرد، خستگی، سردرد، تنگی نفس، دردعضلانی، اختلال بویایی و چشایی به مراکز درمانی مراجعه کنند.

او افزود: توجه داشته باشید بعضی از این علائم می‌تواند مربوط به مشکلات مامایی باشد که مشابه علائم ابتلا به کووید ۱۹ است و حتما باید توسط پزشک مورد بررسی قرار گیرد.

دکتر بوذری با اشاره به اینکه مادر باردار با علائمی مانند تب، سرفه، گلودرد، خستگی، سردرد، بدون تنگی نفس را می‌توان در منزل تحت پیگیری و مراقبت قرار داد و قرنطینه کرد، گفت: چنانچه مادر باردار بیماری زمینه‌ای مثل فشارخون، دیابت، بیماری کلیوی، بیماری قلبی_عروقی و ریوی و ضعف سیستم ایمنی داشته باشد، باید در بیمارستان بستری و درمان آغاز شود.

او افزود: اگر مادر بیماری متوسط داشته باشد یعنی علاوه بر علائم گفته شده درصد اشباع اکسیژن خون مادر کمتر از ۹۵ درصد باشد، مادر تحت مراقبت‌های تخصصی‌تر در بیمارستان قرار خواهد گرفت و حتی ممکن است طبق نظر پزشک معالج نیاز به بستری در ICU (بخش مراقبت‌های ویژه) داشته باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: در صورت ابتلا به این ویروس توصیه‌های بهداشتی و تغذیه‌ای که ازطریق رابطین بهداشت به شما آموزش داده می‌شود، توجه بسیار زیادی داشته باشید و دارو‌ها را طبق دستور پزشک مصرف کنید و در صورت بدتر شدن علائم حتما به پزشک خود اطلاع بدهید و به مراکز بهداشتی مراجعه کنید.

او افزود: پس از شروع درمان، ۱۴ تا ۲۱ روز از شروع علائم نیاز هست که قرنطینه ادامه یابد.

دکتر بوذری گفت: رعایت مراقبت‌های اولیه بهداشتی مانند شستشوی مکرر دست ها، استفاده از ماسک، اجتناب از حضور در مراکز پرجمعیت و رعایت فاصله گذاری اجتماعی به این بیماری مبتلا نشوید و دوران بارداری آرامی را سپری کنید.
انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.