به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ امین یادگار نژاد رئیس پلیس فتای استان کرمان گفت: باید بدانیم کلاهبرداران سایبری میتوانند با استفاده از روشهای مختلفی از جمله نصب بدافزار، مهندسی اجتماعی و حتی در اختیار قرار گرفتن گوشی شخص هر چند برای چند ثانیه به اکانت شبکههای اجتماعی فرد دسترسی غیرمجاز پیدا کنند.
او افزود: کلاهبرداران پس از دسترسی به اکانت کاربران در شبکههای اجتماعی با ارتباط برقرار کردن با دنبال کنندگان و ارسال پیامهایی همچون"الان جایی گیرهستم که نمیتونم تماس بگیرم لطفا مبلغ ۵۰۰ هزار تومان واریز کن" اقدام به کلاهبرداری از مخاطبین و دنبالکنندگان کاربران میکنند.
این مقام انتظامی گفت: کاربران در صورت دریافت هرگونه پیامی در شبکههای اجتماعی مبنی بر دریافت کمک نقدی از طرف پروفایلهای دوستان و آشنایان، قبل از واریز وجه حتما تماس تلفنی گرفته و از صحت اطلاعات درخواست مطمئن شوید.
سرهنگ یادگار نژاد از هموطنان خواست: برای جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به شبکههای اجتماعی خود، در ابتدا حتما تایید دو مرحلهای آن شبکه اجتماعی را فعال کرده و به هیچوجه کد فعالسازی آن شبکه اجتماعی که از طریق پیامک برای شما ارسال میشود را در اختیار دیگران قرار ندهید.
انتهای پیام/ی