به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی بین سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و انجمن سنگ آهن ایران؛ مناطق جغرافیایی دارای معدن دارای سنگ آهن سراسر کشور تحت پوشش مهارت آموزی قرار میگیرند.
به منظور آموزش و تربیت منابع انسانی متخصص و مهارت آموخته در حوزه سنگ آهن و صنایع وابسته، همافزایی و بهرهمندی دوسویه از توان علمی و اجرایی در پوشش مهارتی مناطق جغرافیایی دارای معدن و سنگهای صنایع تبدیلی کشور، تفاهم نامه همکاری آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و انجمن سنگ آهن ایران امروز ۱۳ تیرماه به امضای علیرضا حاتم زاده، معاون آموزش سازمان و مهرداد اکبریان، رییس هیات مدیره انجمن سنگ آهن ایران رسید.
علیرضا حاتم زاده، معاون آموزش سازمان در این مراسم گفت: در راستای دانشافزایی، آموزش و تربیت منابع انسانی متخصص و مهارت آموخته در حوزه سنگ آهن و صنایع وابسته و با همافزایی و بهرهمندی از توان علمی و اجرایی دو دستگاه میتوان برنامه ریزی و اجرای دورههای آموزشی عمومی و تخصصی مهارتی مورد نیاز شاغلان در حوزه سنگآهن و صنایع وابسته را اجرایی کرد.
حاتم زاده ادامه داد: معادن، منابع بسیار خوبی برای رشد اقتصادی کشور و پیشران در اقتصاد هستند و بهره وری بیش از ۹۰ درصدی از آنها منوط به نیروی کار ماهر و پایش مستمر شاغلین در این بخش است.
وی تأکید کرد: با استفاده از مهارت آموزی، نقش حمایتی دولت، ظرفیتهای بخش خصوصی و ایجاد مراکز جوار کارگاهی در مناطق دارای معدن به راحتی میتوان فقرزدایی در این مناطق را محقق کرد.
حاتم زاده بیان کرد: پایش مستمر آموزشهای مهارتی محیط کسب و کار یکی از نکاتی است که هر دو دستگاه باید نسبت به انجام آن مبادرت ورزند.
در ادامه، مهرداد اکبریان، رئیس هیات مدیره انجمن سنگ آهن ایران، با اشاره به سابقه همکاری مثبت بین دو دستگاه گفت: انجمن سنگ آهن ایران اجرای دورههای آموزشی عمومی و تخصصی مهارتی مورد نیاز شاغلین در حوزه سنگآهن و صنایع وابسته و ارتقای سطح توانمندی شاغلین، صیانت از نیروی انسانی، ماندگاری شغلی و فراهم سازی زمینه اشتغال پایدار مطابق با استانداردها آموزش مهارت با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در برنامه خود دارد.
وی تأکید کرد: ارتقای جایگاه شغلی کارکنان حوزه سنگآهن و صنایع مرتبط در استانهای دارای معدن یکی از مهمترین اهدافی است که این انجمن با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور دنبال میکند.
بنا بر این گزارش، مهمترین اهداف این تفاهم نامه، ایجاد ظرفیتهای مشترک آموزشی برای تربیت نیروی کار ماهر، استفاده از توانمندی و قابلیتهای طرفین، به روزآوری و تجهیز کارگاههای آموزشی مراکز ثابت آموزش فنی و حرفهای و مرکز تربیت مربی و پژوهشهای فنی و حرفهای سازمان، تبادل دانش فنی و افزایش توان علمی، فنی و تجربی مربیان، مدرسان، کارشناسان و متخصصان حوزه سنگآهن است.
فراهم سازی زمینههای لازم برای صدور مجوز و در جهت «توسعه کمی و کیفی مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین کارگاهی» و زمینههای لازم برای مشارکت و بهرهگیری بنگاههای اقتصادی فعال در حوزه سنگ آهن از مهارت آموختگان سازمان آموزش فنی و حرفهای در قالب «طرح آموزش سفارش محور- اشتغال مهارت محور»، همکاری و همیاری در جهت دهی طرحهای پژوهشی و مطالعاتی اشتغال زایی و تسهیل ورود مهارت آموختگان به بازار کار در حوزه معادن سنگآهن و حمایت از ایجاد مراکز مهارت آموزی مبتنی بر فناوریهای نوین و راهبردی از دیگر اهداف این تفاهم نامه است.
این تفاهم نامه از تاریخ امضاء در صورت مطلوبیت عملکرد و تعاملات طرفین به مدت سه سال معتبر است و استمرار همکاری و ادامه فعالیت، بازنگری، تصحیح و یا اعمال تغییرات در مفاد آن بسته به موافقت طرفین خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/