به گزارش استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدرضا حیدری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد روز دوشنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: با توجه به هشدارهای مسئولان وزارت بهداشت، موج پنجم ویروس کرونا در کمین مشهد است؛ در این شرایط، باید با نظارت، کنترل و رعایت دستورالعملها به تکلیف خود عمل کنیم، مدیران نیز که باید با واکسیناسیون به موقع به وظیفه خود عمل میکردند، هرچه زودتر به این کار سرعت ببخشند تا جامعه ایمنی داشته باشیم.
او با اشاره به هشدارهای موج پنجم کرونا، افزود: اکنون در شرایط تغییرات اقلیمی و بحران آب و برق قرار داریم، که اگرچه این موضوع تقریبا مشکلی جهانی است، اما مجلس هفتم شورای اسلامی، با تثبیت قیمت حامل های انرژی، سراشیبی ناکارآمدی این صنعت را کلید زد و با این اقدام سرمایه گذاری در صنعت آب و برق روند نزولی به خود گرفت.
بیشتر بخوانید
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: هم اینک نیز کشور با صنعتی فرسوده و توسعه نیافته در حوزه آب و برق مواجه است و مقصرانی که با رویه غیرکارشناسی این مشکلات را ایجاد کردند باید پاسخگو باشند، از مردم نیز خواهش میکنیم سرانه مصرف را رعایت کنند.
حیدری بیان کرد: خدا نیز در قرآن به قلم سوگند یاد کرده است که نشانه حرمت نوشتن است و ارزش هر قلم به پیام آن است و مهم است این قلم در دست چه کسانی باشد.
او همچنین با گرامیداشت روز شهرداریها و دهیاریها، تصریح کرد: شهرداریها بار سنگینی از دوش دولت برداشتهاند و نظام شورایی بخشی از مسئولیت بزرگ دولت را عهده دار شده و دولت و مجلس نیز در قبال این خدمات باید به کمک آنها بیایند.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد تاکید کرد: در شرایط نابسامان اقتصادی اگر اتفاقاتی در شهرها میافتد مربوط به پروژههای عمرانی شهرداریهاست، بدنه شهرداری مشهد نیز در چهار سال گذشته تلاش ارزشمندی داشته است که قابل تقدیر است.
حیدری اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب مشهد و برق منطقهای با ارسال نامهای به شورای شهر در خصوص وضعیت یک ماه آینده این کلانشهر اظهار نگرانی کردهاند و باید در اکران شهری هشدارها و فرهنگسازی در این خصوص صورت گیرد تا متولیان امر در سطح کلان اقدامات لازم را انجام دهند.
احمد نوروزی عضو شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این نشست گفت: به منتخبین مردم در دوره ششم شورای شهر تبریک میگویم؛ قطعا برای کسانی که رای دادند و یا رای ندادند کار خواهند کرد.
او افزود: شهرداری را در شرایط نامناسب تحویل گرفیتم و رکود نیز در کشور داشتیم، اما بسیار درخشان عمل کردیم؛ در مناطق پیرامونی نوع نگاه را از کالبدی به اجتماعی تغییر دادیم.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: ۴۱ دفتر در بافتهای فرسوده و پیرامونی تاسیس کردیم، در حوزه قطار شهری از ۷۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده که ۵ هزار میلیاردش در این دوره بوده است.در بافت پیرامون حرم کار بی نظیری شکل گرفت و قابل مقایسه با کار انجام شده در ۱۰ سال قبل از آن است.
انتهای پیام//ف.ب