شناسایی ۱۰۰ دلال گندم در خراسان شمالی

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: قبل از شروع برداشت گندم در خراسان شمالی، ۱۰۰ دلال گندم در استان شناسایی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمدجواد تشکری معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: قبل از شروع برداشت گندم بیش از ۱۰۰ نفر از واسطه و دلالان عمده گندم در سطح استان شناسایی و اسامی آنان را به دستگاه‌های نظارتی نیز اعلام شد و با رصد کردن عملکردشان، در صورت مشاهده خرید گندم با آن‌ها برخورد خواهد شد.

تشکری بابیان این‌که ازلحاظ قانون دولت تنها مرجع خرید گندم محسوب می‌شود؛ پرداخت نقدی دلالان را دلیل اصلی اقبال کشاورزان به آن‌ها دانست و افزود: ما تلاش خواهیم کرد تا با پرداخت به‌موقع به کشاورزان انگیزه برای تحویل گندم به دولت برای آنان ایجاد کنیم تا آن‌ها تشویق به فروش محصول به دولت شوند.


بیشتر بخوانید


معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در سال گذشته باوجوداینکه خرید قیمت از سوی واسطه‌ها نسبت به خرید دولتی باقیمت پایین‌تری انجام می‌شد، اما به علت این‌که در همان لحظه وجه نقد پرداخت می‌شد بعضاً گندم کاران بخشی از محصولات خود را به واسطه‌ها فروختند.

او اظهار کرد:  اما امسال قیمت گندم آزاد تا حدودی از قیمت دولتی بالاتر است و با خرید به‌موقع و پرداخت وجه نقد باید از فروش گندم به واسطه‌ها جلوگیری شود.

تشکری گفت: رایزنی برای واردات جو نیز در حال انجام است و امیدواریم که  این محصول برای تأمین علوفه دامداران وارد کشور شود تا با کاهش نگرانی دامداران بتوانیم گندم موردنیاز استان را از کشاورزان خریداری کنیم و دامداران نیز مجبور به نگهداشت گندم برای علوفه زمستانی نباشند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: برخی از کشاورزان نیز برای مصرف خوراک دامی که خود در اختیاردارند گندم را در انبار‌ها نگهداری می‌کنند که از آنان نیز می‌خواهیم این محصول استراتژیک را تحول دولت دهند و در سال زراعی آینده تمامی خدمات ازجمله خرید کود، سموم و بذور یارانه‌ای با تحویل رسید فروش گندم انجام می‌شود.

 معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی اظهار داشت: کشاورزان تنها می‌توانند گندم را برای بذر سال آینده و مصرف خانوار نگهداری کنند که سطح این نیاز تا حد زیادی مشخص است و کشاورزانی که گندمشان را به دولت تحویل ندهند، نباید در انتظار دریافت کود یارانه‌ای برای سال زراعی آینده باشند.

انتهای پیام/ ر

برچسب ها: جهاد کشاورزی ، گندم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.