به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه ماکارونی پنیری مکزیکی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱ بسته ماکارونی لولهای
۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۵۰۰ گرم سوسیس یا گوشت چرخ کرده ½ پیاز بزرگ، خرد شده
۳۰ گرم ادویه تاکو کلاسیک (
۱۲۵ گرم یا یک کنسرو چیلی سبز خرد شده
۵۰۰ گرم سس سالسا ورده
۵۰۰ گرم مخلوط پنیر مکزیکی
گوجه گیلاسی و گشنیز تازه برای تزیین
طرز تهیه:
فر ۱ را با حرارت ۳۵۰F. روشن کنید. ظرف مورد نظرتان را کمی چرب کنید یا با فویل بپوشانید و کنار بگذارید.
تو یک قابلمه بزرگ طبق ماکارونی را بپزید. در حالی که ماکارونی در حال پخته شدن است، سوسیس را آماده کنید.
در یک تابه بزرگ، روغن بریزید تا داغ شود. سوسیس و پیاز را اضافه کنید وصبر کنید تا سوسیس تقریبا پخته شود، سپس ادویه تاکو و چیلی سبز را اضافه کنید.
هنگامی که سوسیس به طور کامل پخته شد، زیر گاز را خاموش کنید و سس سالسا ورده را اضافه کنید وهم بزنید. مواد را کنار بگذارید.
ماکارونی را آبکش کنید و دوباره درون قابلمه بریزید. مخلوط سوسیس را به ماکارونی اضافه کرده و حسابی هم بزنید تا ترکیب شوند..
نیمی ازمخلوط ماکارونی / سوسیس را در ظرف مخصوص فر بریزید و رویش را با ۲۵۰ گرم پنیر بپوشانید. باقیمانده ماکارونی / سوسیس را اضافه کنید و مابقی پنیر را رویش بریزید. ظرف را درون فر قرار دهید. حدود ۳۰-۳۵ دقیقه یا تا زمانی که به طور کامل پنیر طلایی و آب شود بگذارید درون فر بماند در آخر با گوجه فرنگی خرد شده و گشنیز تازه غذای خوشمزه تان را تزیین کنید.
منبع:شکمو
انتهای پیام/