به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، شادمان نعمتی، مسئول مرکز کاشت حلزون شنوایی گیلان امروز در نشستی در دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان دستاوردهای این مرکز گفت: ۱۷ مورد کاشت حلزون شنوایی برای کودکان ناشنوا و کم شنوا به همت کادر این مرکز در کمتر از یک سال اخیر انجام شده که نتایج جراحیها هم مثبت بوده است.
او با اشاره به برگزاری ۸۰۰ جلسه توانبخشی و شنواییسنجی برای بیماران مرکز کاشت حلزون شنوایی افزود: هر کدام از جراحیهای کاشت حلزون و اقدامات توانبخشی پس از آن، بیش از یک میلیارد تومان در این مرکز دولتی، هزینه در پی دارد.
مسئول مرکز کاشت حلزون شنوایی مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین (ع) رشت اظهار داشت: گیلان، چهارمین قطب کاشت حلزون کشور است و باید به استانهای قطب نیز خدمات ارائه دهد.
نعمتی تصریح کرد: جراحی کاشت حلزون شنوایی یکی از پیشرفتهترین جراحیها در علم پزشکی است که اعضای هیئت علمی دانشگاه به آن دست یافته اند و علاوه بر گیلانیها به استانهای همجوار هم خدمات ارائه میکند.
ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان هم در نشست با پزشکان مرکز کاشت حلزون شنوایی با بیان اینکه کاشت حلزون و استقرار آن در استان با همت همهجانبه تحقق یافته است، گفت: تجهیزات موردنیاز کاشت حلزون باید خریداری و در اختیار کادر درمان این مجموعه قرار گیرد.
او با تقدیر از تلاشهای همهجانبه در جهت استقرار مرکز کاشت حلزون در گیلان و اقدامات درمانی و توانبخشی از سوی فعالان آن افزود: نیروی انسانی مورد نیاز برای ارائه خدمات کاشت حلزون به ویژه در حوزه بازتوانی و به کارگیری نیروهای آموزش دیده و مجرب در این زمینه باید تأمین شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تأکید کرد: همه باید در فضای همدلی برای توسعه ارائه خدمات به مردم کمک کنند و در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچون گذشته پیشگام است.
انوش دهنادی مقدم، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان هم با تأکید بر اینکه استمرار خدمات کاشت حلزون نیازمند حمایت و پشتیبانی است، گفت: باید با بهرهگیری از ظرفیت ارتباطات جمعی، توانمندی قطب کاشت حلزون شمال کشور علاوه بر استانهای همجوار به کشورهای حاشیه دریای خزر هم معرفی شود.
او از آمادگی و تلاش معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی برای پیگیری در راستای تأمین تجهیزات درمانی مورد نیاز کاشت حلزون مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین (ع) رشت خبر داد.
انتهای پیام/ع