به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه ترین پنیر و ژامبون را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
آموزش آشپزی؛ از خوراک دال عدس و پیازچه و حلوای انبه تا پرتله غذای سنتی استان لرستان + تصاویر
مواد مورد نیاز
بلوچیز....... ۲۰۰ گرم
کره ..... ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل...... به میزان لازم
پنیر چدار.... ۱۵۰ گرم
خامهی صبحانه..... ۲ قاشق سوپخوری
پستهی خرد کرده ...... ۵۰ گرم
ژامبون سرخ کرده.... ۸ ورق
روش تهیه
بلوچیز و کره را در ظرف مناسبی بریزید. با چنگال پوره کنید و اندکی نمک و فلفل بزنید. آنگاه پنیر چدار را خرد کنید و همراه با یک قاشق سوپخوری از خامه، در کاسهی دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید. چنانچه پنیر سفت بود، خامهی بیشتری به آن بیفزائید تا پورهی نرمی به دست آید. سپس قالب دیواره بلندی را به اندازهی ۷×۱۳ سانتیمتر، با سلیفون بپوشانید و ورقههای ژامبون را رویش بچینید. حالا مقداری از مخلوط بلوچیز و کره رویش بریزید، صاف کنید و قدری پسته بپاشید. حالا نیمی از پورهی پنیر چدار را رویش بریزید، صاف کنید و با ژامبون و پسته بپوشانید. به همین ترتیب همهی مواد را لابهلای هم در قالب بریزید و رویش را با فویل بپوشانید. اینک قالب را در یخچال بگذارید و پس از ۲ ساعت،ترین را برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/