به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، اصغرزاده مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به تولید ۸۵۶ تن گوشت قرمز در کشتارگاههای دام استان گفت: این مقدار گوشت متعلق به لاشه ۱۸ هزار و ۴۳۹ رأس گوسفند، بز، گاو، شتر و شترمرغ کشتارشده در کشتارگاههای دام استان است.
او افزود: نظارت بر تولید، توزیع و عرضه گوشت قرمز به عنوان یک فرآورده خام دامی مهم و پرمصرف توسط کارشناسان این شبکه برابر دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی و برای جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام در حال انجام است.
اصغرزاده با تأکید بر اینکه مردم گوشت مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز زیر پوشش دامپزشکی تهیه کنند اظهار کرد: مردم در صورت خرید گوشت دارای برچسب دامپزشکی، از سلامت کامل دام کشتار شده اطمینان داشته باشند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی تصریح کرد: در کشتارگاه پس از کشتار، لاشه مورد بازرسی قرار گرفته و در صورت تأیید سلامت، لاشهها ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی میشوند و بعد از سردگذاری، لاشهها به مدت ۲۴ ساعت با حفظ موازین بهداشتی به مراکز توزیع حمل میشوند.
انتهای پیام/ س