به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،یوسف پایدار معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با بیان اینکه جلسات متعدد هماهنگی و توجیهی با سازمانهای جهادکشاورزی، دامپزشکی و مدیران کشتارگاهها، پیمانکاران (پرکنده فروشان) و اتحادیههای مربوطه در این خصوص برگزار شده است گفت:زیرساختهای سیستمی اجرای طرح در کشتارگاههای استان و همچنین شبکه حمل و نقل توزیع گوشت مرغ از دوم تیر ماه ایجاد شده است.
اوافزود: به منظور رصد فرایند توزیع گوشت مرغ آماده طبخ و میزان خروجی کالای مذکور از کشتارگاههای استان، از ۱۱ تیر ماه هرگونه توزیع صرفا با صدور فاکتور فروش حاوی بارکد رهگیری اداره پست امکان پذیر خواهد بود.
او از انجام بازرسیهای مشترک متعدد با کارشناسان شرکت پست جهت هماهنگی برای راه اندازی طرح در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: در جلسه " کمیته نظارت بر فرایند عرضه مایحتاج عمومی و کالاهای اساسی چگونگی اقدام و مقابله با تخلفات و جرائم مربوطه" به ریاست معاون دادستان تبریز از سوی این سازمان و اداره کل پست استان طرح یاد شده تشریح و زمان و فرایند اجرای طرح به تمامی کشتارگاههای استان ابلاغ شده است.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی افزود: در مجموع از زمان آغاز طرح توزیع گوشت مرغ در بستر اداره پست، یک هزار و ۸۷۸ تن مرغ کشتار و به ۹۱۷ تن مرغ آماده طبخ توزیع شده است.
انتهای پیام/