تفاهم‌نامه مشترکی مابین معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، سازمان امور دانشجویان و معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی منعقد شد.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا غفاری سرپرست سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی و سازمان امور دانشجویان در راه‌اندازی نهضت قرآن‌آموزی دانشجویان، بر لزوم لحاظ شدن قرآن در مجموعه نظام آموزش عالی تأکیدکرد و گفت: وجود چنین برنامه‌هایی حتی بر افراد غیر مشارکت‌کننده نیز تاثیرگذار بوده و نقش پیشگیری‌کننده دارد و این بخش از فعالیت، ناظر بر برنامه ذهنی و پنهانی فعالیت‌هایی از این دست است.

عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز در این مراسم اظهار داشت: با توجه به آسیب‌شناسی انجام شده در حوزه علاقه‌مندی دانشجویان به کلام‌الله مجید، به سمت تربیت دانشجومعلم قرآن روی آوردیم. ترویج قرآن، روخوانی، تفسیر و تدبر باید منجر به عمل قرآنی شود.

محمدحسین حسنی، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور نیز در این مراسم گفت: از سال ۱۳۹۴ مرکز تربیت دانشجومعلم قرآن راه‌اندازی شد که سالانه ۲۰۰ الی ۳۰۰ دانشجو را تحت آموزش قرآن کریم قرار می‌دهد. اکنون با ظرفیت جدید ایجاد شده از سوی جهاد دانشگاهی و استفاده از فضای مجازی، امکان بهره‌گیری از اساتید صاحب‌اثر و شاخص را پیدا کرده‌ایم.

او با بیان اینکه ۵۵ هزار نفر طی سال‌های ۹۸ و ۹۹ در این مرکز آموزش دیده‌اند، افزود: در سال تحصیلی آینده تعداد افرادی را که در نهضت قرآن‌آموزی مرکز تربیت دانشجومعلم قرآن آموزش می‌بینند، به ۱۰۰ هزار نفر افزایش می‌دهیم.


بیشتر بخوانید

 

انتهای پیام/

برچسب ها: جهاد دانشگاهی ، قران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.