در مطلب زیر طرز تهیه برگر با روکش بیکن را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه برگر با روکش بیکن را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:
۹۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه پودر سوخاری
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ ق چایخوری فلفل سیاه
۲ قاشق چایخوری پودر سیر
۴ تا ۶ ورقه ژامبون
۸ تا ۱۰ ورقه پنیر چدار
۲ پیمانه اسفناج
۱۰ تا ۱۲ ورقه بیکن

طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده، تخم مرغ، پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک سینی بزرگ، یک لایه ورقه آلومینیومی قرار دهید. روی آن مخلوط گوشت چرخ‌کرده را بریزید و در سطح سینی پخش کنید.

ژامبون، پنیر و اسفناج را به ترتیب روی گوشت بچینید. به آرامی گوشت را با ورقه آلومینیومی رول کنید. روی یک ورقه آلومینیومی دیگر، ورقه‌های بیکن را در کنار هم بچینید. رول گوشت چرخ‌کرده را روی آن قرار دهید و دوباره آن را رول کنید تا بیکن‌ها سطح گوشت را پوشش دهند. این رول را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزید. دمای فر را به ۲۶۰ درجه سانتی گراد افزایش دهید. فویل را از دور گوشت باز کنید و ۲۰ دقیقه دیگر بپزید تا بیکن‌ها کاملا طلایی و برشته شوند. ۵ دقیقه پس از خنک شدن، آن را برش داده و سرو کنید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.