به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، سیدجمیل احمدی مدیرکل فنی و حرفهای استان کردستان صبح امروز در نشست تخصصی ارتقاء فرهنگ توانمندسازی زنان و سرپرست خانواده که در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: نقش مادر در خانواده مثل ستون است و از شکنندگی خانواده و به انحراف رفتن آن جلوگیری میکند.
او در ادامه به آموزشهای فنی و حرفهای و نقش آن در توانمندسازی بانوان گریزی زد و گفت: کسی که مهارت داشته باشد هم جایگاه و هم منزلت اجتماعی دارد.
احمدی تصریح کرد: تحصیلات آکادمی لازم و بیس دانش را بالا میبرد، ولی کافی نیست ۷۰ درصد توسعه اقتصادی در کشورهای توسعه یافته بر مدار آموزش استوار است.
او افزود: آموزشها را تنها به آموزشهای سخت خلاصه نکنیم بلکه یک سری آموزشهای نرم داریم که مهارتهای زندگی از جمله آنها است.
مدیرکل آموزش فنی حرفهای استان کردستان خاطرنشان کرد: یکی از ویژگیهایی که مهارتآموزی و آموزشهای فنی و حرفهای برای افراد ایجاد میکند فرصتآفرینی کارآفرینی است.
اواظهار کرد: فرصتآفرینی و فرصتسازی از خروجیهای ارائه آموزشهای مهارتی است که توسعه این دست آموزشها امری ضروری است.
او افزود: الگوهای موفق در این راستا باید معرفی و بانک کارآفرینان برای معرفی به جامعه باید تشکیل شود.
احمدی تصریح کرد: آموزشهای مهارتی موجب میشود جسم و ذهن افراد به صورت همزمان درگیر شده و به این ترتیب از آسیبهای اجتماعی جلوگیری میکند.
او با بیان اینکه آموزشهای فنیو حرفهای و مهارتی اعتماد را در افراد ارتقا میبخشد، اذعان کرد: بازگشت به زندان زندانیان که این آموزشها را فراگرفته و برای خود بعد از رهایی کسب و کار راهاندازی کردهاند تقریبا صفر است.
احمدی اضافه کرد: اگر میخواهیم افراد در جامعه ما به جایگاه اصلی خود در حوزه توانمندسازی برسند ارتقا وزن اجتماعی مهارت باید در برنامه مد نظر قرار بگیرد.
اوبا بیان اینکه در حوزه آموزش فنی و حرفهای ۵۰ درصد از آموزشهای مربوط به بانوان است، اذعان کرد: ۲۴ درصد از بانوانی که آموزش میبینند جزء زنان سرپرست خانوار هستند.
احمدی تصریح کرد: این آموزشها براساس نیازسنجی و نیاز بازار ارائه میشود و به سرعت در حال گسترش است.
انتهای پیام/ع