مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی گفت: از اول اسفند ماه سال ۹۹ تمام نسخ پزشکی به صورت الکترونیکی در خراسان رضوی صادر می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر حمید داستانی مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی گفت: پیاده سازی طرح نسخه نویسی الکترونیکی از سال ۱۳۹۵ در خراسان رضوی آغاز شد و در اواخر سال گذشته به طور کامل عملیاتی شده است؛ از اول اسفند ماه سال ۹۹ دیگر هیچ دفترچه تامین اجتماعی در این استان صادر نشده است و تمام نسخ پزشکی به صورت الکترونیکی در خراسان رضوی صادر می‌شود.


بیشتر بخوانید


او افزود: طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی در مراکز ملکی یا درمان مستقیم تامین اجتماعی خراسان رضوی با ارائه خدمات رایگان از سال ۹۵ عملیاتی شد و در مراکز غیر ملکی و خرید خدمات این نهاد نیز از سال ۹۷ آغاز شد و در سال ۹۹ به طور کامل اجرا شد و سالانه سه میلیون نسخه الکترونیکی در مراکز ملکی تامین اجتماعی خراسان رضوی شامل سه بیمارستان و ۱۶ درمانگاه و پلی‌کلینیک صادر می‌شود.

 مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی با چهار هزار و ۳۰۰ نفر و موسسه در خراسان رضوی قرارداد دارد که سه هزار و ۳۰۰ نفر از این تعداد پزشکان هستند.

داستانی بیان کرد: خود و درج کد ملی بیمار نسخه را صادر کند؛ صرفه‌جویی در مصرف کاغذ، جلوگیری از خطا‌های ناشی از نوشتن اشتباه دارو و قابلیت دریافت دارو با یک نسخه از چندین داروخانه از جمله فواید این طرح به شمار می‌رود.

او تصریح کرد: منابع درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی ۱۰ هزار میلیارد ریال است که دو سوم آن صرف ارائه خدمات درمان مستقیم در مراکز ملکی و یک سوم در بخش خرید خدمات و موسسات طرف قرارداد تامین اجتماعی هزینه می‌شود.

۸۰ درصد خدمات تامین اجتماعی خراسان رضوی غیر حضوری است

سید محسن نظام خیرآبادی مدیرکل تامین اجتماعی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر امکان انجام خدمات غیرحضوری حدود ۸۰ درصد خدمات به بیمه‌شدگان در خراسان رضوی وجود دارد در حالی که پیش از کرونا این میزان کمتر از ۲۰ درصد بوده است.

او با اشاره به اجرای طرح تحول دیجیتالی سازمان تأمین اجتماعی به نام ٣٠٧٠ مزین به نام مرحوم دکتر "نوربخش" افزود: براساس این طرح که از آبان سال گذشته آغاز شد ۳۰ خدمت این سازمان غیرحضوری ارائه خواهد شد که کاهش سالانه ۷۰ میلیون مراجعه کننده در کشور را به دنبال دارد.

مدیرکل تامین اجتماعی خراسان رضوی ادامه داد: پرداخت هزینه ازدواج، حذف مراجعه حضوری فرزندان اناث مستمری‌بگیران، ثبت هوشمند خاتمه کفالت، ابلاغ الکترونیکی احکام مطالباتی، استعلام وضعیت دریافت مستمری و بیمه شدگان، نام‌نویسی افراد تحت تکفل و درخواست تکمیل سوابق از جمله خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی خراسان رضوی است.

نظام آبادی بیان کرد: برای اخذ خدمات غیر حضوری سازمان تأمین اجتماعی، بیمه شدگان، کارفرمایان و مستمری بگیران باید به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان به آدرس es.tamin.ir مراجعه کنند.

او تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات سازمان تامین اجتماعی در حوزه خدمات الکترونیکی را حذف دفترچه‌های درمانی بود که تنها در این حوزه طی سال ۹۸ مبلغ ۱۰۳ میلیارد ریال هزینه شده است.

حذف دفترچه‌های درمانی بهره وری خدمات را به همراه دارد

دکتر مجید رسولی مدیر روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی با اشاره به حذف دفترچه در ارائه خدمات به بیمه شدگان اجتماعی گفت: حذف دفترچه‌های کاغذی و الکترونیکی شدن نسخ پزشکی کاهش هزینه‌های هنگفت و بهره وری خدمات را به دنبال داشته است.

او  افزود: انجام هر اقدام بزرگی در ابتدا با چالش‌های خاص خود همراه است و به طور یقین اجرای الکترونیکی شدن نسخ پزشکی با نواقصی همراه است، اما با همکاری پزشکان همه این چالش‌ها به تدریج رفع خواهد شد.

 مدیر روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی ادامه داد: هم اکنون بیشتر نسخ الکترونیکی پزشکی صادر شده از سوی پزشکان طرف قرارداد با تامین اجتماعی الکترونیکی صادر می‌شود و برای پزشکانی که به هر دلیل امکان ویزیت الکترونیکی در یک بازه زمانی را ندارند امکان نوشتن نسخه در سربرگ مطبشان همراه با درج کد ملی بیمه شده میسر شده است و همه داروخانه و آزمایشگاه‌ها موظف به ارائه خدمت بدین طریق هستند.

 

منبع:ایرنا

انتهای پیام//ص.ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.