یک دکترای گیاهان دارویی مصرف طالبی را در کاهش کلسترول و فشار خون موثر دانست و گفت : این میوه نقش موثری در درمان کم خونی دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، هانیه ناصری دکترای گیاهان دارویی به خواص سرشار طالبی اشاره کرد گفت : یکی از اثرات مفید مصرف این میوه تاثیر آن بر درمان کم خونی است و توصیه می‌شود افراد مبتلا به کم خونی این میوه را بعد از صرف غذا میل کنند.

او گفت : طالبی به کاهش کلسترول بد خون کمک می‌کند و اگر همراه با کمی لیموترش تازه مصرف شود، نقش موثری در سلامت قلب دارد.

ناصری به خاصیت ضدانعقاد خون طالبی اشاره کرد و افزود: مصرف این میوه احتمال سکته را کاهش می‌دهد.

او از طالبی به عنوان میوه‌ای اشتهاآور یاد کرد و افزود مصرف این میوه بعد از غذا برای کمک به هضم آن مفید است.

این دکترای گیاهان دارویی ادامه داد: این میوه سرشار از فیبر بوده و بسیار ملین و مسهل است و مصرف آن برای کسانی که از یبوست رنج می‌برند، بسیار مفید است.

ناصری به خواص دیگر این میوه تابستانی اشاره کرد و با اشاره به اثرات مفید مصرف طالبی در کاهش فشار خون گفت: این میوه نقش موثری در پیشگیری از نقرس و رماتیسم دارد.

او از طالبی به عنوان یک میوه ضدباکتری و ضدویروسی یاد کرد و افزود: مصرف تخم این میوه ضدسرفه و تب بر است.

ناصری با بیان اینکه طالبی دارای طبیعتی معتدل است، گفت: مصرف آب طالبی از گرمازدگی و تعریق خیلی بالای بدن و سرگیجه‌ها جلوگیری می‌کند.

او در خصوص عوارض و منع مصرف این میوه تابستانی هم گفت: توصیه می‌شود افرادی که بیماری دیابت دارند، این میوه را مصرف نکرده یا در مصرف آن احتیاط کنند.

این دکترای گیاهان دارویی افزود: توصیه می‌شود افرادی که ورم معده دارند در مصرف این میوه زیاده روی نکنند .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۳ ۲۶ تير ۱۴۰۰
اینقدر گرون شده مگه میشه طرفش رفش رفت خدا نگذره باعث بانیشو