معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: تا کنون ۵۰۰ متقاضی استفاده از موتور سیکلت برقی برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده‌اند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، خلیل الله کاظمی معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: در راستای اجرای قانون هوای پاک و کمک به کاهش آلودگی هوا با مصوبه شورای شهر تسهیلاتی برای استفاده شهروندان با اولویت فعالان بخش‌های اقتصادی، تولیدی و.. از موتور سیکلت برقی در نظر گرفته شد.

او افزود: بر همین اساس با ۴۰ واحد تولید موتور سیکلت برقی مذاکره و از این میان با ۷ واحد تولیدی معتبر در کشور تفاهم نامه امضاء شده است.

معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد ادامه داد:همچنین تفاهم‌نامه‌هایی نیز با اتاق اصناف برای معرفی فعالانی که در حوزه کاری خود از موتور سیکلت‌های بنزینی استفاده می‌کنند مانند پیک‌های موتوری جهت جایگزینی این موتور‌ها با موتور سیکلت برقی به امضاء رسید.

کاظمی با بیان اینکه اولویت دیگر در حوزه بکار گیری موتور سیکلت برقی، پیگیری و اجرای طرح اسقاط موتور سیکلت‌های فرسوده بنزینی است، بیان کرد: براین اساس برای اسقاط هر موتور سیکلت بنزینی به غیر از ۵۰۰ هزارتومان مرکز اسقاط، مبلغ یک میلیون تومان نیز بلاعوض از سوی شهرداری مشهد به مالک موتور پرداخت می‌شود.

او به پیگیری احداث ایستگاه‌های شارژ موتور سیکلت برقی اشاره و تصریح کرد: اولویت بعدی در این حوزه، تامین خدمات پایه از جمله احداث ایستگاه‌های شارژ موتور سیکلت‌های برقی و شناسایی محل‌های استقرار این ایستگاه‌ها است که اقدامات لازم در این خصوص درحال انجام است.

معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد تأکید کرد: همچنین پیگیری و هماهنگی با بانک عامل برای پرداخت تسهیلات معادل ۸۰ درصد هزینه خرید موتور سیکلت برقی تا سقف ۳۵۰ میلیون ریال یکی دیگر از اقدامات انجام شده برای ترویج استفاده از موتور سیکلت برقی است که سود مازاد بر چهار درصد این تسهیلات نیز از سوی شهرداری مشهد پرداخت خواهد شد.

کاظمی با بیان اینکه تا کنون حدود ۹۹ اتحادیه و شرکت برای استفاده از تسهیلات درنظر گرفته شده جهت خرید موتور برقی درخواست داده‌اند، اظهار کرد: این اتحادیه‌ها و شرکت‌ها در حال حاضر ۸۰۰ نفر را برای گرفتن تسهیلات به سازمان معرفی کرده اند.


بیشتر بخوانید


او افزود: از تعداد ۸۰۰ نفر معرفی شده ۵۰۰ نفر واجد شرایط تشخیص داده شده و ۳۰۰ نفر مراحل مربوط به دریافت تسهیلات بانکی را انجام داده اند و از ابتدای خرداد تا کنون ۴۰ موتور سیکلت به متقاضیان واگذار شده است و مابقی نیز بعداز دریافت تسهیلات بانکی واگذار خواهد شد.

معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد به سایر فعالیت‌های حوزه حمل و نقل بار درون شهری شهرداری مشهد اشاره و ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات انجام شده در حوزه حمل ونقل بار درون شهری تجهیز توقفگاه‌های خودور‌های ناوگان بوده است که در این راستا سال گذشته ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

کاظمی به نظارت هوشمند بر تردد خودرو‌های ناوگان حمل و نقل باری از جمله ناوگان باری سایر شهر‌ها که به مشهد وارد می‌شوند اشاره و بیان کرد: برای کاهش ترافیک در مرکز شهر، ورود و خروج ناوگان باری به صورت هوشمند از طریق دوربین‌های نظارتی کنترل شده و برای خودرو‌های باری که قصد عبور از مشهد را دارند پیامک ارسال می‌شود تا از کنار گذر شمالی تردد کنند.

او تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات انجام شده در حوزه حمل ونقل بار درون شهری، احداث اولین مرکز معاینه فنی خودرو‌های سنگین در شرق کشوراست، که عملیات اجرایی آن سال گذشته آغاز و اکنون با سرعت مناسبی در حال اجرا است.

معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد تأکید کرد: همچنین در این حوزه طی چهار سال گذشته ۳۱ هزار پروانه اشتغال برای فعالان در ناوگان بار درون شهری مشهد صادر شده است و ۶۰ شرکت تحت پوشش این سازمان نیز پروانه بهره برداری دریافت کرده اند.

 

انتهای پیام//ر.ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.