به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه نان پنیر و ژامبون را به شما آموزش دهیم.
بیشتر بخوانید
مواد مورد نیاز
این سـریعتـرین راه برای پختن یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بیکینگپودر و خود بیکینگپودر تواماً استفاده شده تا ور آمدن خمیر را خوب تضمین نماید.
مواد لازم برای ۶ نفر
کره (قطعات کوچک خرد شده) ...... ۷۵ گرم
بیکینگپودر..... ۲۲۵ گرم
نمک....۱ قاشق چایخوری
بیکینگپودر......۲ قاشق چایخوری
پاپریکا....۱ قاشق چایخوری
پنیر کهنه رنده شده......۱۲۵ گرم
ژامبون دودی خرد کرده .....۷۵ گرم
تخممرغ......۲ عدد
شیر.....۱۵۰ میلیلیتر
جدول ارزش غذایی
کالری ۳۶۰
کربوهیدرات ۳۱ گرم
چربی ۲۱ گرم
پروتئین ۱۴ گرم
قند ۲ گرم
چربی اشباع شده ۱۳ گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی ۲۰ دقیقه
پخت ۶۰ دقیقه
روشتهیه
یک قالب مخصوص نان به حجم ۴۵۰ گرم را با کره چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید آرد، نمک، بیکینگپودر و پاپریکا را داخل یک کاسه با هم الک کنید. کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان آن را ورز دهید تا به شکل خردههای نان دربیاید سپس پنیر و ژامبون را اضافه کرده و مخلوط نمایید. تخممرغهای زده شده و شیر را به مواد خشک داخل کاسه اضافه کرده و با قاشق مخلوط را به قالب نان منتقل کنید. در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت قرار دهید تا اینکه خمیر به خوبی ور بیاید و نان پف کند. بگذارید تا نان در قالب خنک شود. سپس آن را بیرون بیاورید و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس برای سرو آن را به برشهای ضخیم ببرید.
توصیه سرآشپز
بهترین زمان سرو این نان، در همان روز پخت آن خواهد بود، زیرا ماندگاری نان کم است.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/