در مطلب زیر طرز تهیه یک نان خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه نان پنیر و سیب‌زمینی  را به شما آموزش دهیم.


بیشتر بخوانید: 


مواد مورد نیاز
این نان غیر معمول وقتی که تازه پخته شده باشد عطری اعجاب‌انگیز دارد و به عنوان یک لقمه خوشمزه پس از شامل، ایده‌آل است پوره‌ی سیب‌زمینی آن را مرطوب نگاه می‌دارد.

مواد لازم برای ۴ نفر

کره برای چرب کردن قالب....... به میزان لازم

آرد سفید .......۱۲۵ گرم

نمک.... ۱ قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر.... ۲ قاشق سوپخوری

پنیر قرمز لیستر رنده کرده ....۱۲۵ گرم

سیب‌زمینی پخته و پوره کرده و سرد شده...... ۱۷۵ گرم

آب..... ۲۰۰ میلی‌لیتر

روغن...... ۱ قاشق سوپخوری

پودر خردل..... یک‌دوم قاشق چایخوری

جدول ارزش غذایی

کالری ۳۷۸

کربوهیدرات ۵۳ گرم

چربی ۱۴ گرم

پروتئین ۱۴ گرم

قند ۱ گرم

چربی اشباع شده ۷ گرم

سطح آشپزی با دقت

آماده سازی ۵۰ دقیقه

پخت ۳۰ دقیقه

روش تهیه

کف سینی شیرینی‌پزی را با کمی کره چرب کنید آرد، نمک، پودر خردل و بیکینگ‌پودر را با هم داخل یک کاسه بزرگ الک کنید. ۲ قاشق سوپخوری از پنیر رنده شده را نگه دارید و بقیه آن را همراه سیب‌زمینی پخته و له شده به مواد داخل کاسه اضافه کنید و هم بزنید. آب و روغن را روی مواد بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کرده تا یک خمیر نرم درست شود. خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده پهن کنید و سریعا آن رابه شکل دایره به قطر ۲۰ سانتیمتر دربیاورید و خمیر گرد شده را روی سینی قرار دهید و آن را با یک چاقو به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و باقی پنیر را که نگه داشته بودید بر روی آن بپاشید. خمیر را در فر که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فر‌های گازی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرر دهید تا کاملا طلایی و برشته شود و مغز پخت گردد. نان را بر روی سینی مشبک فلزی قرار دهیدتا خنک شود وقتی آماده سرو شد آن را به چهار قسمت خرد کنید هر چه تازه‌تر سرو شود بهتر است.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار