به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، افشین شیرزاده ، مدیرکل تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: در قالب این طرح ۳۰ خدمت پر متقاضی از سوی سازمان تأمین اجتماعی به صورت غیرحضوری ارائه میشود تا بیمهشدگان و شهروندان بدون مراجعه حضوری از این خدمات در بستر الکترونیکی استفاده کنند.
او با بیان اینکه هدف اصلی از اجرای این طرح ایجاد آرامش و آسایش برای بیمهشدگان است، تصریح کرد: نمونه این خدمات پرداخت هزینه ازدواج و کفن و دفن بیمهشدگان است که از بهمن ماه پارسال ارائه این خدمات با درخواست بیمهشدگان به صورت غیرحضوری و در کمترین زمان انجام میشود.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان اردبیل از ممنوعیت جذب بیمهشدگان جدید در گروههای مختلف به ویژه رانندگان، قالیبافان و کارگران ساختمانی خبر داد و گفت: سازمان تأمین اجتماعی به دلیل هزینههای سنگین پوشش بیمهای جدید، از پذیرفتن این نوع بیمهشدگان جلوگیری کرده است.
شیرزاده به بخشنامه اخیر در حمایت از بیمه قالیبافان اشاره کرد و افزود: با توجه به بلاتکلیفی بیمهشدگان قبلی قالیبافی و قطع همکاری برخی از آنها به شعب سازمان تأمین اجتماعی اختیار داده شده تا نسبت به جذب قالیبافان در قالب پوشش بیمهای تأمین اجتماعی اقدام کنند که البته با همکاری اتحادیهها و بازدید از کارگاهها این امر انجام میشود.
او به بازدیدهای سه ماهه و شش ماهه از کارگاههای تولیدی اشاره کرد و گفت: کارفرمایانی که نتوانند شرایط پوشش بیمهای کارگران و پرسنل خود را فراهم کنند قطعاً با تذکر و حتی بازخواست روبهرو خواهند شد.
شیرزاده در ادامه افزود: البته در استان اردبیل بیشترین همکاری را از سوی کارفرمایان در پوشش بیمهای جامعه کارگری شاهد هستیم به طوری که در حال حاضر ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش تأمین اجتماعی بوده و ۵۵ هزار نفر به عنوان بازنشسته اصلی از این خدمات استفاده میکنند.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان اردبیل تصریح کرد: ۶۰۰ هزار نفر در سطح استان از پوشش بیمهای تأمین اجتماعی بهرهمند هستند که در قالب شعب و کارگزاری به تعداد ۱۵ مورد خدمات ۱۸ گانه به بیمهشدگان ارائه میشود.
او بیان کرد: بر اساس اصل ۲۹ قانون اساسی برقراری عدالت و رفاه اجتماعی در این حوزه بر عهده سازمان تأمین اجتماعی است و ما با احساس مسئولیت در این بخش ورود عالمانهای را پیدا کردهایم.
انتهای پیام/ع