مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان دالاهو با اعلام اینکه مشکل تامین آب شرب شهر ریجاب در ۲ مرحله مرتفع خواهد شد، گفت: مشکل آب این شهر در ۲ برنامه کوتاه و بلند مدت و با تعویض و اصلاح خطوط انتقال و شبکه توزیع حل می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، فریبرز تکنده مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان دالاهو گفت : برای رفع کمبود آب شرب در شهر ریجاب، نخستین و مهمترین موضوع بحث مدیریت مصرف توسط مشترکین ساکنین پایین دست است.

او از جمله اقدامات لازم در راستای مدیریت مصرف را جلوگیری از مصرف آب شرب برای آبیاری باغ دانست و گفت : مدیریت مصرف و کنترل مصارف غیر ضروری از مواردی است که سبب افزایش حداقلی آبدهی برای ساکنین بالادست می‌شود.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان دالاهو با اشاره به اینکه ۲ برنامه کوتاه و بلند مدت برای برطرف کردن مشکل در دستور کار داریم، افزود: برنامه بلند مدت شامل تعویض خطوط انتقال است؛ زیرا خط موجود جوابگوی هزار و ۲۰۰ مشترک موجود در شهر ریجاب نیست.

تکنده با اشاره به اینکه در صورت تامین اختبار اعتبار موضوع تعویض خطوط انتقال به سرعت در دستور کار قرار خواهد گرفت، افزود: در برنامه کوتاه مدت، اصلاح قسمتی از خط انتقال و شبکه توزیع را در دست اقدام داریم که لوله و تجهیزات مورد نیاز خریداری و دپو شده است.

پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهر تازه آباد تکمیل می شود

فرماندار شهرستان ثلاث باباجانی گفت: برای تکمیل پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهر تازه آباد و شتاب بخشیدن به اجرای این پروژه عمرانی و خدماتی ۱۳۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافت.

یدالله شکری افزود: در اعتبارات سال مالی ۹۹ برای تکمیل تصفیه خانه فاضلاب شهر تازه آباد ۱۵۰ میلیارد ریال مصوب شد که ۱۳۰ میلیارد ریال تخصیص یافته است بنابراین شرکت آب و فاضلاب باید اعتبار را بطور کامل جذب و طرح را تکمیل کند.

او افزود: ۷۰ میلیارد ریال از این اعتبار از محل اعتبارات خزانه اسلامی و ۶۰ میلیارد ریال آن نیز به صورت نقدی و از محل اعتبارات استانی تامین و تخصیص داده شده است.

فرماندار ثلاث باباجانی ادامه داد: کار اجرای پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهر تازه آباد سال ۹۴ آغاز شده، اما به دلیل کمبود اعتبارات پیشرفت چشمگیری نداشت، ولی با تخصیص اعتبارات مناسب در ۲ سال گذشته پیشرفت خوبی داشته و با تزریق اعتبار جدید، کار عمرانی آن جان تازه‌ای می‌گیرد.

مدیر امور آب و فاضلاب ثلاث باباجانی با بیان اینکه این تصفیه خانه در ۲ مدول طراحی شده است، افزود: سیستم فرآیند تصفیه خانه فاضلاب تازه آباد به روش لجن فعال با هوادهی ممتد است که ظرفیت پذیرش این تصفیه خانه برای فاز اول، یک هزار و ٨۱۲ مترمکعب در شبانه روز است و ظرفیت فاز دوم پروژه سه هزار و ۶۵۰ مترمکعب خواهد بود.

علی رحمانی گفت: تصفیه خانه شهر تازه آباد در زمینی به مساحت ۳/۱ هکتار در ضلع غربی این شهر احداث می‌شود و شبکه خط انتقال فاضلاب این تصفیه خانه به طول ۷۰۰ متر به اتمام رسیده است .

شهرستان‌های غربی کرمانشاه در زمینه آب مشکل دارند

نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستان‌های غربی کرمانشاه به خصوص مناطق روستایی در زمینه آب مشکل دارند و عدم مدیریت درست منابع آبی باعث تنش آبی شده که نیازمند اعتبار است.

شهریار حیدری افزود: علاوه بر اعتبارات استانی و شهرستانی از منابع داخلی باید اعتبار لازم برای حل مشکلات کم آبی در دهستان‌های حوزه انتخابیه اختصاص یابد.

او افزود: در خصوص مساله تنش آبی منطقه غرب کرمانشاه به وزیر نیرو تذکر لازم داده شده تا در این فرصت باقیمانده دولت به مشکلات دهستان‌های این مناطق که بیشترین تنش آبی را دارند توجه کنند که مقرر شد در هفته آینده با معاون وزیر نیرو با هدف بررسی و پیگیری مشکلات این دهستان‌ها جلسه‌ای برگزار شود.

نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی گفت: در نطق روز یکشنبه ۲۷ تیرماه در مجلس شورای اسلامی، تذکراتی به وزارت خانه‌های مختلف و همچنین تاکید بر دولت آینده برای نحوه انتخاب کابینه و افراد توانمند ارائه کردم.

حیدری ادامه داد: به دنبال مطالبه‌ها و مشکلات به حق مردم در حوزه‌های مختلف نطقی در مجلس شورای اسلامی ارائه کردم که خوشبختانه به نتایج خوبی ختم شد.

او ادامه داد: بحث راه آهن خسروی که تعطیل شده بود خوشبختانه از یک ماه پیش ضمن پیگیری‌های به عمل آمده از سازمان برنامه و بودجه موافقت نامه لازم را دریافت کردم که به وزارت راه و شهرسازی منتقل شده تا این پروژه از شهرستان اسلام آباد به سمت خسروی از سرگرفته شود.

او ضمن اشاره به بحث جاده‌های اصلی و فرعی منطقه، گفت: در طول یکسال گذشته از منابع مختلف اعتباراتی برای اصلاح جاده‌های فرعی و اصلی و مطالعه جاده‌های جدید از جمله جاده گیلانغرب به سرمست و گوواور، اسلام آباد به گوواور، تخصیص یافت، ولی طبق ماده ۲۳ اول باید اعتبار تامین و پروژه مطالعه و در نهایت اجرا شود که این پروژه در مراحل پایانی است و در آینده نزدیک انجام می‌شود.

نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در خانه ملت ادامه داد: برای بحث جاده سومار از ماده ۵۶ اعتبارات جدیدی تخصیص یافته که نهایتا به اتمام می‌رسد و همچنین رفع مشکلات جاده‌های سرپل ذهاب به دشت ذهاب، بخش قلعه شاهین، گوواور، حیدریه، جاده قصرشیرین به سمت سومار، گیلانغرب به سمت قصرشیرین و سرپل ذهاب به گیلانغرب درقالب ماده ۵۶ یا ۲۳ در دستور کار است.

او افزود: یکسال است که امتیاز پتروپالایشگاه از وزارت نفت دریافت شده باید در شورای اقتصاد تصویب شود، از این رو تذکر دادم در همین دولت تعیین تکلیف شود اگر چه کارشکنی‌هایی در منطقه انجام شد و آسیب به روند این پروژه وارد کرد.

حیدری گفت: در بحث منطقه آزاد تجاری قصرشیرین، ضمن موافقت مجمع تشخیص نظام، اما مهم این است که زودتر فعالیت‌های عملیاتی و اجرایی شروع شود که از دولت فعلی درخواست دارم که با شدت بیشتری پیگیری شود تا به سرانجام برسد.

او ضمن بیان اینکه در تقسیمات جغرافیایی منطقه تحولی ایجاد خواهد شد گفت: دهستان‌های سرقلعه، پشت تنگ، دشت ذهاب مزیت این را داشتند که به بخش ارتقا پیدا کنند که مرتب از سوی وزارت کشور، کمیسیون دفاعی دولت و صحن دولت پیگیر بودم و ابتدا طرح آن تهیه و در وزارت کشور تصویب شد و روز گذشته نهایتا مراحل مربوط به تصویب رسید که قطعا به عمران و آبادانی بیشتری خواهد رسید و همچنین تقسیمات جدید در حوزه گوواور، سرمت و حیدریه دنبال می‌کنیم امید است به بخش ارتقا پیدا کند.

او به حقوق فرهنگیان اشاره کرد و گفت: از مجلس به قید فوریت و خارج از نوبت خواستار شدم طرح رتبه بندی مطرح شود برای هفته آینده این طرح وارد مجلس شود امروز صبح هم با هیات رییسه مجلس صحبت کردم امید است رتبه بندی در همین دولت تعیین تکلیف شود.

او به بحث حقوق رزمندگان اشاره کرد و افزود: از طریق ستاد کل و دولت پیگیری کردم، برای افرادی که برخوردار نیستند بهرمند شوند و افرادی هم که برخوردار هستند حقوق آنان اضافه شود.

او گفت: اخیرا بخش قضایی ارتقاء پیدا کرد، اما بخش اداری از مزایا آن برخوردار نبودند طرح تهیه شده تا در مسائل پزشک قانونی و مزایای برخوردار شوند .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.