به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،عابدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیتهای استان در حوزههای مختلف گفت: در حوزه کشاورزی ظرفیتهای زیاد به خصوص در محصولات استراتژیک داریم که باید برای فرآوری آنها برنامهریزی شود.
وی با تاکید بر اینکه با استفاده از سند آمایش استان باید برنامههای توسعهای استان دنبال شود، افزود: در سند آمایش استان لکه گذاری شده تا بخش خصوصی بر مبنای اطلاعات درست برای احداث کارخانجات فرآوری محصولات استراتژیک ورود کند.
عابدی با اذعان به اینکه از نظرات و پیشنهادات نخبگان دانشگاهی در تدوین این سند استفاده شده است، ادامه داد: استارتاپهای استان در حوزه برخی محصولات استراتژیک استان ورود کردهاند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه زرشک و زعفران خراسان جنوبی در کشور زبانزد است، عنوان کرد: باید با بهرهگیری از علم روز بهترین محصولات روانه بازار کنیم و در زمینه برند سازی برنامهریزی شود.
وی تصریح کرد: معادن استان ظرفیتی بزرگ در جهت توسعه استان است و شرکتهای بزرگ توسعه گرا متقاضی دریافت محدودههای معدنی استان هستند.
عابدی با بیان اینکه خراسان جنوبی رتبه چهارم کشور در تعداد معادن و رتبه ۷ را در ذخایر معدنی دارد، تصریح کرد: از ۶۱ ماده معدنی موجود در دنیا ۵۰ ماده معدنی را در خراسان جنوبی داریم.
وی بر توجه به فرآوری در بخش معدن نیز تاکید کرد و افزود: در راستای تسهیل امر سرمایه گذاری تا کنون ۴۰ مجوز بی نام در استان صادر شده و آماده واگذاری به متقاضیان است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی به ظرفیتهای بکر گردشگری در استان هم اشاره کرد و بیان کرد: گردشگری میتواند به عنوان اشتغال پایدار در استان عمل نماید، زیرا برگشت سرمایه سرمایه گذاران در این حوزه به نسبت سایر حوزهها خیلی زودتر اتفاق میافتد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: علی رغم همه ظرفیتهایی که در این استان وجود دارد هنوز به توسعه پایدار نرسیدهایم و در این زمینه باید با برنامه حرکت کنیم.
انتهای پیام / ط ا