به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، کاووس همتی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با بیان اینکه توزیع کود بر مبنای اطلاعات ثبت شده زراعتهای مختلف در سامانه جامع پهنه بندی انجام میگیرد، افزود: از این رو بروز رسانی اطلاعات موجود در سامانه پهنه بندی بسیار حائز اهمیت است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اذعان به اینکه سامانه پایش کودی با سامانه جامع پهنه بندی متصل است، ابراز کرد: هر کشاورز برای هر محصول درخواست خود را در سامانه پایش کودی ارسال خواهد کرد و نیاز به ثبت اطلاعات زراعی محصول نیست.
همتی با تاکید بر اینکه کود تنها به اشخاصی تعلق میگیرد که کشاورز باشند، از بهره برداران و مسئولان پهنههای تولیدی خواست نسبت به ثبت دقیق اطلاعات زراعی تا بیستم مرداد ماه در سامانه جامع پهنه بندی اقدام کنند.
او در خصوص روند دریافت کود در این سامانه اظهار کرد: بهره برداران پس از ورود به سامانه، کارگزار مورد نظر خود را انتخاب میکنند، کد کارگزاری برای کشاورز نمایش داده خواهد شد و پس از ارسال، در خواست برای کارگزاری قابل رویت است.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت؛ روند ذکر شده بر اساس ابلاغ وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ضوابط اختصاصی خرید، فروش، حمل و نگهداری نهاده و کالاهای اساسی موضوع ماده (۲) دستورالعمل تبصره (۴) الحاقی ماده (۱۸) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و توزیع بهینه و موثر نهادههای کشاورزی میان کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی اجرایی میشود.
او یادآور شد: سامانه پایش کودی به آدرس payeshkood.ir ویرایش شده سامانههای قبلی است و برای ورود به سامانه نیاز به کد کاربری و رمز عبور نیست و تنها کد ملی کافی است.
انتهای پیام/