رضایی در نطق میان دستور:

دولت‌ها به بهانه کوچک سازی دولت درب استخدام را بسته اند

نماینده مردم کنگاور گفت: دولت‌ها با شعار کوچک سازی دولت درب استخدام را بسته اند، ببینید که چه میزان از خواص، با رانت و پارتی کارمند دولت شده اند.

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی رضایی نماینده مردم کنگاور در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با اشاره به بحران بیکاری جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، گفت: بار‌ها و بار‌ها هر کدام از ما نمایندگان خواهش دردمندانه پدران و مادران برای شغل فرزندانشان دیده ایم، اما نتوانستیم کاری انجام دهیم، از زمانی که دولت‌ها با شعار کوچک سازی دولت در استخدام را بسته اند، ببینید که چه میزان از خواص، با رانت و پارتی کارمند دولت شده اند.

وی افزود: خشکسالی امسال در ۵۲ سال گذشته بی سابقه بوده است، قبل از اینکه مشکلی پیش بیاید و همه غافلگیر شوند باید شرایط خاص را پیش بینی و برنامه ریزی کرد، توجه به شرایط اقلیمی ایران و خشکسالی، روان آب‌ها و سد سازی باید در برنامه قرار گیرد؛ گرانی کالا و خدمات، معیشت به خطر افتاده طبقه ضعیف، گرانی نان، مصالح ساختمانی، کالا‌های اساسی موجب نگرانی جدی است که وظیفه دولت آینده را سنگین می‌کند، امروزه اقتصاد ما در شرایط جنگی قرار دارد به عبارتی دیگر در جنگ اقتصادی هستیم، ولی بن بست نداریم بخشی از مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم و بخشی هم ناشی از سوء مدیریت است.

نماینده مردم کنگاور در مجلس بیان کرد: در مقابل ضعف مشهود حوزه اقتصاد، اقتدار سیاسی و بین المللی نظام جمهوری اسلامی ایران را داریم، در معادلات منطقه‌ای و بین المللی تاثیرگذار هستیم، مولفه‌های اقتدار و بازدارندگی در سطح بالایی قرار دارند که فکر طمع ورزی به این آب و خاک را سلب کرده است؛ک شوری که در نظام بین الملل جایگاهی قابل احترام دارد نباید به لحاظ اقتصادی آنقدر شکننده باشد که فریاد اعتراض مردم بلند شود، طبقه ضعیف فقط مشمولین کمیته امداد و بهزیستی نیستند، افراد و خانواده‌های آبرومند دیگری هستند که جزو کمیته امداد و بهزیستی نیستند، ولی به مراتب از آن‌ها ضعیف تر هستند، لذا دولت آینده حتما باید به این بخش از جامعه توجه جدی داشته باشد.

رضایی اظهار کرد: امروزه دولت جنایتکار، زورگو و تروریست آمریکا یکی از منفورترین کشور‌ها در نزد افکار عمومی جهانیان است، هرجا آمریکا ورود کرده است جنگ، خون ریزی و کشتار و نا امنی به جا گذاشته است، نمونه آن افغانستان است که بعد از ۲۰ سال حضور آمریکایی‌ها امنیت و توسعه‌ای رخ نداد، نا امنی و دامن زدن به اختلافات داخلی در افغانستان ثمره حضور آمریکایی‌ها بود. حضور آمریکا در عراق دستاوردی برای این کشور همسایه نداشت.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: هژمونی و هیمنه پوشالی دولت آمریکا رو به افول است، سیاه پوستان آمریکا به شدت از رفتار‌های نژاد پرستانه دولت خشمگین هستند و این نارضایتی عمومی نشانه زوال و فروپاشی دولت آمریکاست، در مقابل کشور ایران یکی از امن‌ترین و مستقل‌ترین کشور دنیا است و بخشی از مشکلات اقتصادی که مردم را رنج می‌دهد ناشی از استقلال و ایستادگی در مقابله نظام سلطه است و رویارویی با استکبار جهانی و نظام سلطه هزینه دارد.

وی ادامه داد: کشور‌های اروپایی عملا در طول ۴۰ سال گذشته به عنوان تابع آمریکا عمل کرده اند، حتی در برجام هم نتوانسته اند بعد از خروج آمریکا حرکت مثبتی در قابل مردم ایران انجام دهند بنابراین نمی‌شود به کشور‌های اروپایی هم اعتماد کرد.

رضایی با بیان اینکه تبعیض از عوامل توسعه نیافتگی کشور‌هاست، گفت: ما نمایندگان سوگند یاد کرده ایم از مردم دفاع کنیم و حرف مردم را به گوش مسئولان برسانیم، بی توجهی به معیشت مردم قابل قبول نیست، بسیاری از قوانینی که در مجلس تصویب می‌شود کاربردی نیست، به درد مردم نمی‌خورد و در بُعد نظارت هم موثر عمل نشده است اگر خوب عمل می‌کردیم شاهد اعتراض مردم نبودیم، هم مجلس و هم دولت قصور داشته ایم و باید بپذیریم.

نماینده مردم کنگاور در مجلس تاکید کرد: اجرای کامل رتبه بندی فرهنگیان، نه اجرای ناقص و اعمال آخرین مدرک تحصیلی آنان و بهره مندی از همترازی ۸۰ درصد حقوق و مزایای اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در خواست قشر فرهنگی جامعه است، چرا که فرهنگیان به تناسب وظایف محوله حقوق و مزایا دریافت نمی‌کنند و کماکان وزارت آموزش و پروش حیاط خلوت سیاسیون است. جمعیت بالای فرهنگیان را نباید دلیلی برای نبودن بودجه به حساب آورد؛بازنشستگان درست در ایامی که نیازمند امنیت ذهنی هستند مشکلات ذهنی زندگی آنان را بی قرار ساخته است، این مملکت بر دوش بازنشستگان ساخته شده است و اکنون بی توجهی به این عزیزان دور از انصاف است. بازنشستگان همسازن سازی حقوق شان با شاغلین را خواستارند و با توجه به جایگاه و معیشت ضعیف آنان مطالبه‌ای به حق است و دولت و مجلس باید اهتمام داشته باشند.

وی با اشاره به مواد جا مانده از قانون جامع ایثارگران، بیان کرد: از دولت آینده انتظار می‌رود به خواسته به حق جامعه بزرگ ایثارگران، خانواده معظم شهدا، جانبازان، رزمندگان و آزادگان جامع عمل بپوشاند و برخی از مواد این قانون که جامانده یا دولت قبل اجرا نکرده ابلاغ و اجرا کند تا موجبات رضایتمندی ایثارگران فراهم شود. بررسی وضعیت معیشتی و رنج آور جانبازان کمتر از ۲۵ درصد و رزمندگان کمتر از ۶ ماه در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد.

انتهای  پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار