میوه های بهشتی این روزها کام مردم شمال را شیرین می کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  شهرستان گلوگاه را مرکز تولید مرغوبترین، شیرین‌ترین و ارگانیک‌ترین انجیر ایران می‌دانند انجیر‌هایی که با آغاز برداشت آن و روانه شدن به بازار این روز‌ها کام همه مردم مازندران را شیرین می‌کند.

باباجانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه سطح زیر کشت انجیر این شهرستان را ۱۵۰ هکتار اعلام کرد و گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۱۰۰۰ تن انجیر از این باغات برداشت شود.

او انجیر‌های سفید، زعفرانی و سیاه را از مهمترین گونه‌های انجیر گلوگاه اعلام کرد و افزود: یا توجه به اینکه باغداران گلوگاهی از هیچ گونه سم یا کودی برای پرورش انجیر استقاده نمی‌کنند انجیر گلوگاه را را می‌توان ارگانیک‌ترین انجیر کشور دانست.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه گفت: انجیر‌های گلوگاه بیشتر به صورت تازه خوری و بساط کردن کنار خیابان‌ها به فروش می‌رسد و بخشی از آن نیز توسط بانوان این شهر در کارگاه‌های کوچک خانگی به مربا، سرکه یا شیره انجیر تبدیل می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه با بیان اینکه ایجاد صنایع تبدلی انجیر چندین سال است در این شهرستان مطرح می‌شود، افزود: ایجاد صنایع تبدلی انجیر مطالبه به حق مردم و حلقه مفقوده توسعه این شهرستان است که برای ایجاد آن باید تسهیلات و حمایت‌های ویژه‌ای انجام شود.


بیشتر بخوانید:
صنایع تبدیلی انجیر گلوگاه، آرزویی محال یا دست یافتنی


انجیر منبع غنی فیبر، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین‌های مختلف است که برای درمان یبوست، گلودرد، التهاب مجاری دستگاه تنفسی، مفید است.

انتهای پیام / ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار