به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، پنبه دانه پور فرماندار شوشتر بر لزوم نظارت مستمر بر نحوه پخت، ساعت شروع کار، عرضه نان مناسب و بهداشت نانواییها از سوی دستگاههای ذیربط تاکید کرد و گفت: ما خواستار جدیت بیشتر در بازرسی از این واحدهای صنفی هستیم.
او ضمن گلایه از بازرسان شورای آرد و نان به دلیل تمکین نکردن برخی نانواییها به قوانین مربوطه، دستورات لازم برای برخورد با واحدهای متخلف را در محل صادر کرد.
پنبه دانه پور در بازدید از وضعیت نانواییهای سطح شهر برخی واحدهایی که موارد مهم مانند ساعت پخت، کیفیت نان، بهداشت و… را رعایت کرده بودند با در نظر گرفتن تشویقهایی مانند افزایش سهمیه آرد مورد تقدیر قرار داد.
انتهای پیام/م