رسولیان گفت: آماده راه اندازی شهرک‌های تخصصی صنعتی یا صنفی فلزات گرانبها و گوهرسنگ‌ها در کلان شهر‌ها در راستای سند راهبردی و برنامه توسعه این زنجیره صنعتی هستیم.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شاتا، علی رسولیان در نشست بررسی پیش نویس سند راهبردی و برنامه توسعه زنجیره صنعتی فلزات گرانبها و گوهر سنگ‌ها که با حضور علی آقا محمدی «عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری» و مهدی صادقی نیارکی «معاون امور صنایع وزارت صمت» برگزار شد، تصریح کرد: اتاق فلزات گرانبها و گوهرسنگ‌ها در تمامی فرودگاه‌های کشور با هماهنگی گمرک جمهوری اسلامی ایران در جهت ارتقای توان صادراتی می‌تواند ایجاد و راه اندازی گردد که این مهم در پیش نویس سند راهبردی و برنامه توسعه این زنجیره صنعتی نیز مورد اشاره قرار گرفته است.

وی همچنین خواستار اصلاح مصوبات شورای پول و اعتبار در خصوص امکان خروج مسافری طلا، فلزات گرانبها و گوهرسنگ‌ها شد و افزود: اکنون امکان خروج به صورت مسافری و به اصطلاح چمدانی فقط تا ۳۰۰ گرم میسر است که این رقم با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در حوزه تولید و صادرات فلزات گرانبها و گوهرسنگ‌ها می‌تواند ارتقاء یابد و مصوبات مربوط به آن اصلاح شود.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران همچنین یادآوری کرد: موضوعات مرتبط با جواهر و سنگ‌های قیمتی به هم مرتبط هستند و منفک از هم نیستند و مسائل مربوط به صادرات مسافری فلزات گرانبها و سنگ‌های قیمتی باید حل و فصل گردد.

همچنین علی آقامحمدی در این نشست گفت: صنعت طلا و جواهر و فلزات گرانبها باید خود را جزئی از حاکمیت قلمداد نماید، فعالان این حوزه معتمد نظام هستند و باشگاه فعالان این حوزه باید هرچه سریع تر ایجاد شود تا کارها را جلو ببرد.

وی همچنین بیان کرد: در ابتدا فعالان بزرگ و مهم این حوزه چیدمان کار را در دست بگیرند و به تدریج سایر فعالان به این باشگاه اضافه شوند.

تولید طلا به یک رشته فعالیت زنده مبتنی بر ساخت داخل تبدیل شود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری همچنین گفت: باید به فعال شدن ظرفیت‌ها و شناخت توانمندی‌ها در این حوزه کمک شود و تولید طلا به یک رشته فعالیت زنده مبتنی بر ساخت داخل تبدیل گردد.

آقامحمدی تصریح کرد: در این راستا سازمان‌های توسعه‌ای مانند ایمیدرو زمینه را برای بهره برداری هرچه بیشتر بخش خصوصی فعال نمایند.

وی  ادامه داد: آزمایشگاه های مرجع و کنترل کیفیت باید با تسریع و تسهیل فرایندها و کاهش بروکراسی اداری مسیر فعالیت در این زنجیره صنعتی را هموارتر کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری همچنین ایجاد دفاتر و اتاق فلزات گرانبها و گوهرسنگ‌ها در فرودگاه ها با هماهنگی گمرک را مورد تاکید قرار داد.



تشکیل پنجره واحد فعالیت در زنجیره صنعتی فلزات گرانبها و گوهرسنگ‌ها

وی  گفت: باید پنجره واحد فعالیت در این زنجیره صنعتی تشکیل شود و یک ساختار برای تداوم آن به وجود آید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان ضمن قدردانی از اقدامات دستگاه‌های اجرایی و تشکل های تخصصی برای تکمیل زنجیره ارزش فلزات گرانبها، از وزارت صمت به ویژه معاونت امور صنایع برای برگزاری نشست های هم اندیشی با حضور دستگاه های تصمیم گیر و تشکل های تخصصی و همچنین تدوین سند راهبردی توسعه صنعت فلزات گرانبها تشکر کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار