به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، جعفر شربیانی در جلسهای که با حضور شهردار و مدیران ارشد این منطقه برگزار شد ضمن تقدیر از زحمات مدیریت شهری و کارکنان این منطقه در خدمت رسانی به شهروندان، گفت: هدف اصلی این دوره شورای شهر با تاکید بر اهمیت خدمت رسانی بهینه به شهروندان، تکرار و تقویت نقاط قوت و فرصت دوره مدیریت دکتر قالیباف و توجه به رفع نقاط ضعف آن دوره است.
شریبانی با تاکید بر اینکه کسب موفقیت در انجام فعالیتهای شهری منوط به همراهی و تعامل شهروندان با مدیریت شهری است افزود: توجه به رویکرد توسعه محلی در تمامی ابعاد در اجرای پروژههای شهری بسیار حائز اهمیت است.
او با اشاره به موقعیت ویژه شهرری و دارا بودن ظرفیتهای تاریخی و فرصتهای اقتصادی گفت: گردشگری در ری به واسطه وجود آثار تاریخی و مذهبی عامل مهمی در توسعه پایدار و ایجاد اشتغال است و در تبدیل این شهر به یک قطب اقتصادی موثر خواهد بود.
عضو شورای شهر با تاکید بر اهمیت ظرفیت مردمی و مذهبی شهرری ادامه داد: برای دستیابی به تبدیل این شهر به یک قطب گردشگری و اقتصادی، همکاری تمامی سازمانهای مربوطه ضروری است.
او با اشاره به اهمیت پیگیری اجرای طرحهای توسعه محلی و فرهنگ سازی استفاده درست از پروژههای شهری، تصریح کرد: پروژههای در دست احداث این منطقه میبایست در راستای عدالت شهری و توسعه اجتماعی اجرایی شود.
شربیانی با اشاره به اهمیت پهنه صنعتی شمال ری در توسعه اقتصادی این شهر اظهار داشت: برای موفقیت در توسعه گردشگری نیاز به انجام اقدامات جدیتر و همدلی و مشارکت تمامی سازمانهای مربوطه است تا در دوره ۴ ساله شورای ششم تحولات خوبی در این خصوص انجام شود.
تبدیل ری به مقصد گردشگری زیارتی با اختصاص ۴ پهنه بندی
فرهاد افشار شهردار منطقه ۲۰ ضمن تسلیت ایام ماه محرم و عزای اباعبدالله الحسین (ع)، پایدارسازی منابع مالی، توسعه اجتماعی فرهنگی، حمل و نقل انسان محور، مدیریت پسماند، خدمات شهری و محیط زیست، گردشگری، کالبد و زیرساختهای شهری، حریم، تاب آوری و مدیریت بحران و توسعه سازمانی و منابع انسانی را از جمله موضوعات راهبردی این منطقه برشمرد و گفت: پتانسیلهای هویت بخشی موجود در شهر تاریخی ری میتواند به عنوان موتور محرک اقتصاد این شهر مورد استفاده قرار گیرد.
افشار اظهار داشت: اختصاص پهنه گردشگری مذهبی در اطراف حرم حضرت عبدالعظیم (ع)، پهنه گردشگری تاریخی در محدوده دژ رشکان، برج طغرل، ابن بابویه و چشمه علی، پهنه صنعتی شمال و حریم منطقه در راستای تبدیل ری به مقصد گردشگری زیارتی گردشگران در این منطقه انجام شده است.
او با اشاره به اینکه شهرری موقعیت ویژهای از نظر آثار تاریخی و اماکن متبرکه و مذهبی دارد، افزود: وجود حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) و امامزادگان در کنار آثار تاریخی و باستانی، شرایط متمایزی را برای منطقه ۲۰ فراهم آورده است و استفاده از ظرفیتهای این شهر باعث ارتقاء فرهنگ عامه، جذب گردشگر و رونق اقتصادی میشود.
افشار به ظرفیتها و فرصتهای مهم شهرری و لزوم نگاه توسعهای به منطقه ۲۰ اشاره کرد و گفت: اجرای پروژههای توسعهای همگام با فعالیتهای نگهداشتی در راستای افزایش رضایتمندی شهروندان همواره در برنامههای توسعه محلی این منطقه قرار دارد.
شهردار منطقه با اشاره به تهیه و تدوین کتابچههای برنامه اجرایی و برنامه توسعه محلات با همکاری و مشارکت شورایاران افزود: طرحهای توسعه محلی این منطقه در سال جاری مبتنی بر بهسازی فضاهای عمومی محله، احداث و تقویت کاربریهای خدمات محلهای طراحی و پیشبینی شده است.
در این جلسه وضعیت پروژههای احداثی در سال جاری، وضعیت اعتبارات ابلاغی پروژههای توسعه محلهای و وضعیت اعتبارات و عملکرد منطقه در پروژههای توسعه محلهای سال ۱۴۰۰ بررسی شد.
این گزارش حاکی است در پایان این جلسه عضو شورای شهر به همراه شهردار، معاونان و مدیران این منطقه از محله نفرآباد و پروژههای توسعهای اطراف حرم حضرت عبدالعظیم (ع) و مرکز واکسیانسیون کرونا بازدید کردند و در مراسم تجلیل از پیرغلامان حسینی و برافراشته شدن پرچم عزای حسینی در ضلع جنوب حرم حضور یافتند.
همچنین در راستای تکریم خانواده معظم شهدا با حضور در منزل خانواده شهید حسن صادقی از خانواده این شهید بزرگوار تجلیل شد.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/